LUNA 3 Plus Sensitive Skin FOREO

Djuprengöring med värmeterapi och uppstramande massage med mikroström. Ta din rengöring till nästa ... Ta reda på mer
 • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
 • CLOUD, getAggregateRating, 2ms
 • reviews, product
2.895,00 KR
Produktuppgifter

1 SEK = 1 poäng
1800 poäng = Välj en exklusiv gåva

489820

*Gäller så långt lagret räcker. Kan inte kombineras med andra erbjudanden. Gäller ej Norge & Finland. Endast online.

 • tab description Detaljer

  Djuprengöring med värmeterapi och uppstramande massage med mikroström. Ta din rengöring till nästa nivå med Luna™ 3 plus - det senaste tillskottet i den prisbelönta LUNA™-serien från Foreo. Luna™ 3 plus erbjuder en kombination av rengöring, värmeterapi och uppstramande anti-age-massage med hjälp av mikroström.
  Få en ren och strålande hy med Luna™ 3 plus, en rengöringsborste tillverkad av ultra-hygieniskt silikon som är ett bakteriefritt material. Luna™ arbetar med 8000 T-sonic™-pulseringar per minut och resultatet är en djup, noggrann och varsam rengöring som lämnar hyn fräsch med ett vackert glow.

  Värmeterapi
  LUNA™ 3 plus är utrustad med värmeterapi för att säkerställa en djuprengöring av porerna samt förbättra upptagningen av övriga produkter i hudvårdsrutinen. Med sina 8 termiska beröringspunkter överför Luna™ 3 plus värme till huden för att lösa upp orenheter som sitter djupt nere i porerna samtidigt som den naturliga fuktbalansen bevaras. Värmen öppnar upp porerna och främjar svett som i sin tur utvisar smuts, olja och talg.

  Mikrostöm
  Luna™ 3 plus är även utrustad med mikroström som överför låga spänningar direkt i huden för att förfina och ge en uppstramande effekt på huden. Mikroström bryter ned hudens celler för att de sedan ska kunna återbildas ännu starkare, på samma sätt som dina muskler gör efter ett styrkepass. Medan ålderstecken suddas ut på det översta hudlagret arbetar dermis, det undre lagret med att producera ett fastare och stramare resultat. Mikroström är säkert att använda med en låg volt av elektrisk ström, smärtfritt.

  Ultra-hygieniskt silikon
  100% silikon som är fri från BPA och ftalater.
  Silikonet är ultra-hygieniskt och icke-poröst, vilket förhindrar bakterier att kunna frodas i det.
  Silikonet är mjukt och lent, skonsamt nog för att kunna användas av alla hudtyper.

 • tab tips Användning
  Anslut till appen
  Luna™ 3 plus ansluter du till Foreo-appen som är gratis att ladda ner. Efter första användningen kan du starta din LUNA™ med hjälp av kortkommandot utan app. I appen kan du skräddarsy din rutin och välja mellan olika program.

  Notera:
  Luna™ 3 plus stängs av automatiskt efter avslutad rutin.
  Luna™ 3 plus laddas enkelt via USB-sladden som medföljer. En laddning håller upp till 125 användningar.
  Luna™ 3 plus måste vara alldeles torr innan du aktiverar mikroströmsbehandlingen för säker användning.
 • tab ingredients Ingredienser
  Denna förteckning över ingredienser kan ändras. Se förpackningen för den köpta produkten.
 • Recensioner

  Se kundrecensioner

  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 2ms
  • reviews, product

Alla produkter är tillverkade av kroppssäkert silikon som är ett icke-poröst material vilket gör att bakterier ej kan frodas i det. De är alla även vattentäta, användarvänliga och tar din vanliga hudvårdsrutin till en helt ny nivå. Oavsett etnicitet, ålder eller hudtyp, så har FOREO något att erbjuda för just dig.