Vi kan se du er i
global.country.long.us
Skift land og sprog
Ställ in dina preferenser för leverans och språk. Få tillgång till leveransvillkor och utbud för din valda plats. Din nuvarande varukorg kommer inte att sparas.

Double cleansing

Är det dags att ändra hur du rengör ditt ansikte?
Gör det i 2 steg, tack vare 2 rengöringar med kompletterande texturer. Det gör hela skillnaden, lämnar ditt ansikte bättre rengjort och redo att ta emot riktad hudvård. Detta är principen för dubbelrengöring. En beprövad ritual från Asien (och Korea för att vara mer exakt).

Är det dags att ändra hur du rengör ditt ansikte?

Gör det i 2 steg, tack vare 2 rengöringar med kompletterande texturer. Det gör hela skillnaden, lämnar ditt ansikte bättre rengjort och redo att ta emot riktad hudvård. Detta är principen för dubbelrengöring. En beprövad ritual från Asien (och Korea för att vara mer exakt).

Upptäck

FAQ

Dubbelrengöring är en ansiktsvårdsteknik som använder två på varandra följande rengöringssteg för att effektivt avlägsna orenheter, smink, överflödigt talg och rester av hudvårdsprodukter. Metoden har sitt ursprung i Asien, närmare bestämt Japan och Sydkorea, där den har blivit en viktig ritual i skönhetsrutiner, tack vare dess fördelar med att rena och rengöra alla hudtyper.


Step 1 - Rengöring med olja

Det första steget i den dubbla rengöringsrutinen är att applicera en rengöringsolja i ansiktet. Genom att försiktigt massera in oljan i huden löser den upp och avlägsnar feta ämnen som smink, solskydd, överflödigt talg och föroreningsrelaterade orenheter.


Step 2 - Vattenbaserad rengöring

Efter att oljan sköljts av med ljummet vatten, fortsätt till steg 2 med en vattenbaserad rengöring, t.ex. en gel eller ett rengöringsskum som är anpassat till hudtypen. Detta steg rengör och renar epidermis. Eventuella rester avlägsnas, porerna rengörs på djupet och huden förbereds för att bättre absorbera efterföljande hudvårdsprodukter.

Dubbelrengöring ger flera viktiga fördelar för en renare och vackrare hud:


- Djuprengörande: Genom att använda två kompletterande steg avlägsnar dubbelrengöring mer effektivt orenheter, sminkrester och hudvårdsprodukter. Detta hjälper till att befria huden från fina partiklar av föroreningar och toxiner som kan ansamlas under dagen.

- Förebygger och eliminerar ojämnheter: Genom att effektivt eliminera överflödigt talg minskar dubbelrengöringen risken för tilltäppta porer, pormaskar och akne, vilket bidrar till en klarare och friskare hud.

- Förbättrar hudvårdsprodukternas effektivitet: Hud som har rengjorts från orenheter absorberar bättre de aktiva ingredienserna i serum, fuktkrämer och riktade behandlingar, vilket optimerar deras effektivitet.


Notera: Dubbelrengöring är lämplig för absolut alla hudtyper! Oavsett hudtyp (fet, torr, kombinerad, matt eller känslig) kan dubbelrengöringstekniken anpassas genom att välja lämpliga produkter för att tillgodose dina specifika behov.

Här är de steg du ska följa för effektiv dubbelrengöring.


Step 1 - Rengöring med en oljebaserad produkt:

- Applicera en liten mängd olja på ditt torra ansikte.

- Massera försiktigt ansiktet med cirkulära rörelser och koncentrera dig på områden där sminket är mest envis.

- Skölj noggrant med ljummet vatten för att avlägsna olja och orenheter.


Step 2 - Rengöring med en vattenbaserad produkt:

- Ta en liten mängd vattenbaserad rengöring (lotion, gel, skum, micellärvatten, rengöringsmjölk) i händerna.

- Applicera den på ansiktet med händerna eller en bomullsrondell, var särskilt uppmärksam på områden med benägenhet för blemmor.

- Rinse thoroughly with lukewarm water and pat your face dry with a clean towel.

Både på sommaren och vintern är det en bra idé att göra en dubbelrengöring varje kväll innan du går och lägger dig. Under hela dagen utsätts huden för föroreningar, smuts och smink som kan täppa till porerna och leda till ojämnheter. Dubbelrengöring i slutet av dagen hjälper huden att bli av med dessa orenheter och ger en ren bas för bättre regenerering under natten.


Du kan dubbelrengöra ansiktet varje dag. Men det är inte alltid nödvändigt. För vissa personer kan det räcka med dubbelrengöring två eller tre gånger i veckan. Du kan anpassa frekvensen så att den passar dina behov och din hudtyp.

Nej, dubbelrengöring är inte bara för sminkade personer. Även om du inte använder smink utsätts din hud för orenheter och föroreningar hela dagen. Dubbelrengöring är lika effektivt för att ta bort dessa rester, rengöra porerna på djupet och bibehålla en strålande, frisk hud.


Dubbelrengöring är en mångsidig teknik som alla kan ha nytta av, oavsett om du bär smink eller inte. Genom att göra den till en del av din ansiktsrutin får du en renare och mer balanserad hud som är mer mottaglig för hudvårdsprodukternas välgörande effekter.