*Gäller endast utvalda märken till och med den 5 december. Erbjudandet gäller på Tarte, London Grace, Belif, YSL, Lancôme, Pixi, Zoeva, Nars, Caudalie, Hourglass, Sephora Collection, Kat Von D, Urban Decay & Too Faced. Kan inte kombineras med andra erbjudanden. Endast online.
Sök efter en produkt, ett varumärke ...
Vi kan se du er i
global.country.long.us
Skift land og sprog
Ställ in dina preferenser för leverans och språk. Få tillgång till leveransvillkor och utbud för din valda plats. Din nuvarande varukorg kommer inte att sparas.

Benefit har positionerat sig som ledande brynexpertersedan 1976 då våra co-founders Jean och Jane Ford öppnade den första butiken i San Francisco. Vi börjar vår ikoniska teknik med en personlig brow mapping för att hitta den perfekta formen för ditt ansikte. Med vår tripple-GLAM service får du färgat brynen (för att ge djup), vaxat (för att få fram form och dimension) och avslutas med pincett (för en sista finish).

1. Vad är Benefit Services?

Services är alltid snabba, fantastiska och ger omdelbart snyggare bryn... Alla våra BrowBars är bemannade med våra brynexperter med gedigen träning i konsten att forma och rå om dina bryn.

Brynvax - 20 min - 255 kr

Färg - 10 min - 175 kr

Läpp vax - 10 min - 160 kr

Applicering av lösfransar - 20 min - 235 kr

2. Varför välja Benefit BrowBar?

1. HOPELESSLY DEVOTED TO BROWS!

Brynpionjärer sedan 1976! Vi har utvecklat en ikonisk teknik som börjar med en personlig "brow mapping" konsultation för att få fram den idealiska brynformen till ditt ansikte.


 

2. SMARTER THAN YOUR AVERAGE BROW.

Alla våra brynexperter lever och andas för konsten att forma och fixa bryn. De får kontinuerlig träning för att ständigt hålla sig uppdaterade på gällande tekniker. 

3. DROP IT NOW…AROUND THE CORNER, AROUND THE WORLD

Med över 3,100 BrowBars världen över finns det alltid en BrowBar i närheten av dig. Du kan både köra drop-in eller boka din tid online.

3. VAR HITTAR JAG MIN BROWBAR?

Hitta en BrowBar nära dig med vår store locator

4. MÖT VÅRA BRYNHJÄLTAR

5. Din hälsa och säkerhet är vår #1 prioritet

STEG 1: VI BÄR MASK & VI ANVÄNDER HANDSKAR


STEG 2: VI TVÄTTAR OCH DESINFICERAR VÅRA HÄNDER


STEG 3: VI DESINFICERAR VÅRA REDSKAP & RENGÖR BROWBAREN


STEG 4: VI RENGÖR TESTERS