Vi kan se du er i
global.country.long.us
Skift land og sprog
Ställ in dina preferenser för leverans och språk. Få tillgång till leveransvillkor och utbud för din valda plats. Din nuvarande varukorg kommer inte att sparas.

Black Friday

Happy Black Friday 2024! Denna tradition kom till oss från USA och nu kan vi inte få nog! Det är chansen att köpa dina guilty pleasures till oemotståndliga priser - särskilt på Sephora. Veckan med Black Friday ser redan ut att bli oförglömlig, med massor av kampanjer på våra mest eftertraktade parfymer, hetaste hudvårdsprodukter och favoritsminkmärken. Är du redo för Black Friday?

Nedräkning till Black Friday 2024

Dagar
24
Timmar
08
Minuter
05
Sekunder
56

Missa inte Black Friday erbjudanden

Från och med nu kommer du inte att missa något. Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få exklusiva rabatter och aldrig missa några nyheter!Prenumerera nuPresentidéer

Presentkort

Vi finns där för dig från januari till december så att du kan ge de bästa presenterna. Men om du föredrar att låta personen du unnar välja vad han eller hon vill ha så är Sephora-presentkortet perfekt! Det finns olika versioner som du kan anpassa...

Vad är Black friday?


Black friday är en tradition som började i USA på 1960-talet. Den här dagen är inte alls mörk, som namnet kanske säger. Tvärtom! Varje år på dagen efter Thanksgiving startar Black friday utförsäljningar inför julen. Om du vill dra nytta av dessa heta erbjudanden får du inte missa den fjärde fredagen i november! Och 2024 är Black friday den 29:e!


Varför kallas det Black friday?


På 1960-talet använde amerikanska poliser termen Black friday för att beskriva de enorma folkmassor som strömmade in på stadens gator dagen efter Thanksgiving när folk började handla. Namnet fastnade och idag är Black friday-försäljningen en tradition över hela världen.


När börjar erbjudandena på Black friday 2024?


Den 29 november 2024 börjar de bästa Black friday-erbjudandena! Dessa heta erbjudanden kommer att pågå under hela långhelgen. Det är upp till dig att dra nytta av dem!


Vad är skillnaden mellan Black friday och Cyber monday?


Skillnaden, säger du? Inte riktigt. På många håll är Cyber monday och Black friday ett enda stort försäljningsevent. Ibland kallas det till och med för Cyber week eftersom alla kampanjer från Black friday till Cyber monday är tillgängliga online. Gå till Sephora.se för att upptäcka våra bästa erbjudanden!