Vi kan se du er i
global.country.long.us
Skift land og sprog
Ställ in dina preferenser för leverans och språk. Få tillgång till leveransvillkor och utbud för din valda plats. Din nuvarande varukorg kommer inte att sparas.

Black Friday

Happy Black Friday 2023! Denna tradition kom till oss från USA och nu kan vi inte få nog! Det är chansen att köpa dina guilty pleasures till oemotståndliga priser - särskilt på Sephora. Veckan med Black Friday ser redan ut att bli oförglömlig, med massor av kampanjer på våra mest eftertraktade parfymer, hetaste hudvårdsprodukter och favoritsminkmärken. Till och med våra accessoarer är nedsatta! Varumärken som Huda Beauty, KVD eller Fenty Skin till priser du inte kan tro. Är du redo för Black Friday?

Nedräkning till Black Friday 2023

Dagar
24
Timmar
08
Minuter
05
Sekunder
56

Missa inte Black Friday erbjudanden

Om du inte vill missa Sephora-event eller kampanjer kan du lämna din e-postadress till oss. Vi håller dig uppdaterad om alla våra Sephora-moments som du inte får missa!Kön:
Ett obligatoriskt fält är tomt, fyll i innan du kan fortsätta.
Ett obligatoriskt fält är tomt, fyll i innan du kan fortsätta.

Din prenumeration har registrerats!

Presentidéer

Presentkort

Vi finns där för dig från januari till december så att du kan ge de bästa presenterna. Men om du föredrar att låta personen du unnar välja vad han eller hon vill ha så är Sephora-presentkortet perfekt! Det finns olika versioner som du kan anpassa...

FAQ

Black friday är en tradition som började i USA på 1960-talet. Den här dagen är inte alls mörk, som namnet kanske säger. Tvärtom! Varje år på dagen efter Thanksgiving startar Black friday utförsäljningar inför julen. Om du vill dra nytta av dessa heta erbjudanden får du inte missa den fjärde fredagen i november! Och 2023 är Black friday den 24:e!

På 1960-talet använde amerikanska poliser termen Black friday för att beskriva de enorma folkmassor som strömmade in på stadens gator dagen efter Thanksgiving när folk började handla. Namnet fastnade och idag är Black friday-försäljningen en tradition över hela världen.

Den 24 november 2023 börjar de bästa Black friday-erbjudandena! Dessa heta erbjudanden kommer att pågå under hela långhelgen. Det är upp till dig att dra nytta av dem!

Skillnaden, säger du? Inte riktigt. På många håll är Cyber monday och Black friday ett enda stort försäljningsevent. Ibland kallas det till och med för Cyber week eftersom alla kampanjer från Black friday till Cyber monday är tillgängliga online. Gå till Sephora.se för att upptäcka våra bästa erbjudanden!