Vi kan se du er i
global.country.long.us
Skift land og sprog
Ställ in dina preferenser för leverans och språk. Få tillgång till leveransvillkor och utbud för din valda plats. Din nuvarande varukorg kommer inte att sparas.

Singles' Day 2023

11 november 2023. Singles' day! Ja, den 11.11. står singlar, fria och oberoende människor i fokus i många länder! Utflykter, fester... möjligheten att ha roligt och fira en enda sak: DIG! För Singles' day 2023 har Sephora förberett ett urval av skönhetsprodukter till oemotståndliga priser. Det finns många parfymer för män och kvinnor, hudvårdsprodukter och makeupprodukter. Det är dags att unna dig själv eller ge din favoritsingel en present!

Nedräkning till Singles Day

Dagar
24
Timmar
08
Minuter
05
Sekunder
56

Missa inte Singles Day erbjudanden

Om du inte vill missa Sephora-evenemang eller kampanjer kan du lämna din e-postadress till oss. Vi håller dig uppdaterad om alla våra Sephora-moments som du inte får missa!Kön:
Ett obligatoriskt fält är tomt, fyll i innan du kan fortsätta.
Ett obligatoriskt fält är tomt, fyll i innan du kan fortsätta.

Din prenumeration har registrerats!

Presentidéer

Presentkort

Vi finns där för dig från januari till december så att du kan ge de bästa presenterna. Men om du föredrar att låta personen du unnar välja vad han eller hon vill ha så är Sephora-presentkortet perfekt! Det finns olika versioner som du kan anpassa...

Faq

Det är Singles Day! Varje år firas singles day den 11 november. När vi säger "firande" hör vi "gåvor". Singles day är också en dag med exceptionella kampanjer, så att singlar kan göra bra affärer. Lite som Black friday.

Folk som är singlar träffas för att festa. Under årens gång har 11/11 också blivit ett tillfälle att skämma bort sig själv.

Även datumet för singles day är väl valt. Den 11 november, även skriven 11.11: endast "ettor", symbol för den enskilda individen ... Ännu en tolkning: "fyra 1", det sägs "four ones", som uttalas som "For ones", vilket betyder "för enskilda personer".

Singles day kommer direkt från Kina. Det var 1993 som studenterna bestämde sig för att ha en egen dag. På något sätt, som Alla hjärtans dag! Förutom att det i stället för ett enskilt möte är en stund med vänner där man delar lekar, aktiviteter, glada stunder och framför allt gåvor ... Under årens gång har detta firande spridit sig till många länder!

För att fira din självständighet kan du göra samma sak som du skulle göra på Alla hjärtans dag för att fira ditt förhållande! På agendan för Singles Day: träffa dina bästa vänner och singlar, dela en god måltid med dem, ordna spel eller kulturella utflykter. Och låt oss inte glömma den viktigaste händelsen: en shoppingrunda för att unna dig de exceptionella erbjudanden.