Vi kan se du er i
global.country.long.us
Skift land og sprog
Ställ in dina preferenser för leverans och språk. Få tillgång till leveransvillkor och utbud för din valda plats. Din nuvarande varukorg kommer inte att sparas.

Singles' Day 2024

11 november 2024. Singles' day! Ja, den 11.11. står singlar, fria och oberoende människor i fokus i många länder! Utflykter, fester... möjligheten att ha roligt och fira en enda sak: DIG! För Singles' day 2024 har Sephora förberett ett urval av skönhetsprodukter till oemotståndliga priser. Det finns många parfymer för män och kvinnor, hudvårdsprodukter och makeupprodukter. Det är dags att unna dig själv eller ge din favoritsingel en present!

Nedräkning till Singles Day

Dagar
24
Timmar
08
Minuter
05
Sekunder
56

Missa inte Singles Day erbjudanden

Från och med nu kommer du inte att missa något. Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få exklusiva rabatter och aldrig missa några nyheter!Prenumerera nuPresentidéer

Presentkort

Vi finns där för dig från januari till december så att du kan ge de bästa presenterna. Men om du föredrar att låta personen du unnar välja vad han eller hon vill ha så är Sephora-presentkortet perfekt! Det finns olika versioner som du kan anpassa...

Vad är Singles Day?


Det är den enda högtiden i världen som är speciellt till för singlar! Singles day - även kallad 11.11. och uttalad "dubbel elva" - firas varje år den 11 november. Och varje firande inkluderar naturligtvis gåvor.... För singlar som vill unna sig något extra är Singles day också en exceptionell rea-dag. I likhet med Black Friday kan du göra fantastiska fynd den här dagen med specialerbjudanden och rabatter som kommer att glädja din shoppingbudget. Häng med på det roliga, även om du inte är singel!


Varför firar vi Singles Day?


Singles day är ett tillfälle att fira att man är singel och bära det med stolthet! Singlar firar denna dag med fester tillsammans. Under årens lopp har 11.11 också blivit ett tillfälle att unna sig något och köpa en present! Och över hela världen älskar vi att spendera denna helgdag med att ge gåvor. Singles day har blivit en av de mest extraordinära shoppingdagarna och överträffar Black Friday och Cyber Monday med fantastiska erbjudanden som även icke-singlar kan njuta av.


Varför är Singles Day en 11/11?


Även datumet för singles day är väl valt. Den 11 november, även skriven 11.11: endast "ettor", symbol för den enskilda individen ... Ännu en tolkning: "fyra 1", det sägs "four ones", som uttalas som "For ones", vilket betyder "för enskilda personer".


Vem skapade Singles Day?


Singles Day kommer direkt från Kina. Den uppstod 1993 när kinesiska studenter bestämde sig för att de ville ha ett eget firande. Lite som Alla hjärtans dag, men istället för att dejta tillbringade de tid med sina vänner. Singles day var tänkt som ett tillfälle att dela spel, aktiviteter och presenter med andra singlar. .... Under årens lopp har denna tradition spridits över hela världen, till exempel i Korea, Australien, Indien, USA, Storbritannien, Frankrike och Belgien!


Vad finns det för aktiviteter för att fira Singles Day?

För att fira din självständighet kan du göra samma sak som du skulle göra på Alla hjärtans dag för att fira ditt förhållande! På agendan för Singles Day: träffa dina bästa vänner och singlar, dela en god måltid med dem, ordna spel eller kulturella utflykter. Och låt oss inte glömma den viktigaste händelsen: en shoppingrunda för att unna dig de exceptionella erbjudanden.