Vi kan se du er i
global.country.long.us
Skift land og sprog
Ställ in dina preferenser för leverans och språk. Få tillgång till leveransvillkor och utbud för din valda plats. Din nuvarande varukorg kommer inte att sparas.
Ta bort

FAQ

För slät hud med färre fläckar är det viktigt att ha en målinriktad och skräddarsydd hudvårdsrutin. Börja med att rengöra ansiktet, morgon och kväll. Även om du inte sminkar dig. Detta är viktigt för att avlägsna ansamlade orenheter och överflödigt talg (som kan täppa till porerna och leda till ojämnheter). Rengöringsolja, micellärt vatten, mjölk eller till och med en tvåfaslösning... Välj den konsistens som passar dig. Tvärtemot vad många tror kan även fet hy kan må bra av dubbelrengöring. Därför kan du använda en rengöringsolja eller balsam. Två gånger i veckan bör du ta för vana att använda en mild skrubb för att peela huden. Slutligen, glöm inte att återfukta ditt ansikte varje dag med en kräm som passar din huds behov. Välj t.ex. produkter som är berikade med ingredienser som är utjämnande, renande och/eller mattande. Återfuktning är viktigt för att hydrolipidfilmen ska kunna fortsätta att spela sin skyddande roll som hudbarriär på rätt sätt.

För en mer strålande hud är dina ansiktsvårdsprodukter dina bundsförvanter. De hjälper till att uppnå en lysande hud. I din dagliga rutin bör du använda produkter som är särskilt framtagna för att lysa upp hyn, t.ex. serum, lotioner och fuktgivande krämer som är berikade med fuktgivande aktiva ingredienser eller antioxidanter, t.ex. C-vitamin. Dessa typer av aktiva ingredienser hjälper till att lysa upp huden genom att återfukta huden och skydda mot oxidativ stress som orsakas av fria radikaler som gör hyn matt. Även här rekommenderas, förutom en målinriktad hudvård, en peeling varje vecka för att eliminera döda hudceller och stimulera cellförnyelsen. Med andra ord för att förstärka hudens lyster.

Mogen hud är hud som visar tecken på åldrande. Dessa kan bero på naturliga faktorer som ålder och/eller yttre faktorer som solexponering, föroreningar, stress osv. Tecken på åldrande inkluderar rynkor, förlust av elasticitet eller slapp hud, pigmentfläckar, en mindre strålande hy och torrare hud överlag. Mogen hud kräver särskild uppmärksamhet för att uppfylla sina specifika behov. Välj därför produkter som är rika på antioxidanter, retinol eller C-vitamin. Men utelämna inte återfuktningen, där vanliga aktiva ingredienser som hyaluronsyra eller ceramider hjälper till att stärka hudens skyddsbarriär och minska uppkomsten av fina linjer.

För en fast och tonad hud är det viktigt att kombinera flera metoder. Börja med att lägga in en regelbunden kroppsskrubb i din rutin för att peela huden och hjälpa cirkulationen genom att massera huden, vilket kan bidra till att förbättra dess utseende och elasticitet. Återfuktning spelar också en viktig roll. Använd fuktgivande oljor, mjölk eller krämer varje dag. Slutligen kan självmassage också främja fasthet. Stryk med uppåtriktade rörelser och koncentrera dig på områden som är benägna att hänga. Du kan också använda massagetillbehör som Gua Shas.