Vi kan se du er i
global.country.long.us
Skift land og sprog
Ställ in dina preferenser för leverans och språk. Få tillgång till leveransvillkor och utbud för din valda plats. Din nuvarande varukorg kommer inte att sparas.
Ta bort

Cyber Monday.

Efter Black Friday är det dags för Cyber Monday! I nästan 15 år har den legendariska långhelgen med (många) bra erbjudanden avslutats med denna galna måndag. På Cyber Monday är sephora.se platsen för de hetaste erbjudandena! Gör dig redo att scrolla igenom de bästa kampanjerna på en skärm nära dig.

Smink, hudvård, damparfymer, herrparfymer och mycket mer - det är dags att njuta av dina guilty pleasures utan skuldkänslor! Till och med de främsta märkena är med på det roliga! Det är även ett perfekt tillfälle att köpa några fantastiska presenter.

Och efter Cyber Monday? Då är det dags att öppna din julkalender med 24 överraskningar som håller igång det roliga fram till jul!

Nedräkning till Cyber Monday 2024

Dagar
24
Timmar
08
Minuter
05
Sekunder
56

Missa inte Cyber Monday erbjudanden

Från och med nu kommer du inte att missa något. Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få exklusiva rabatter och aldrig missa några nyheter!Prenumerera nuPresentidéer

Presentkort

Vi finns där för dig från januari till december så att du kan ge de bästa presenterna. Men om du föredrar att låta personen du unnar välja vad han eller hon vill ha så är Sephora-presentkortet perfekt! Det finns olika versioner som du kan anpassa...

Vad är Cyber Monday?


Cyber Monday började i USA och firas måndagen efter Black Friday. Cyber Monday är en dag med kampanjer på nätet och skapades för att uppmuntra människor att handla på nätet. På Sephora säger vi aldrig nej till en dag med rabatter! Och dessa rabatter gäller hundratals sminkprodukter, hudvård, damparfymer, herrparfymer och mycket mer. Tillräckligt utbud för alla budgetar, så att du kan förbereda dig för julen utan stress!


Varför Kallas Det Cyber Monday?


Cyber används som prefix för att bilda ord som har med Internet att göra (tänk cybernetik). När "cyber" kopplas till måndag antyder det att den här dagen är tillägnad att fynda bra erbjudanden uteslutande på nätet.


När är Cyber Monday 2024?


I år äger Cyber Monday 2024 rum måndagen den 2 december. Denna dag med onlineförsäljning kommer i spåren av Black Friday och förlänger helgens exceptionella erbjudanden för att ge dig ännu mer glädje! Missa inte din sista chans att ta del av de hetaste erbjudandena före jul!


Hur länge varar Cyber Monday-Erbjudandena?


De verkligt oslagbara Cyber Monday-priserna gäller bara en dag. Men oroa dig inte, Black Friday varar i 4 dagar precis innan! Det betyder att du har en 5-dagars Cyber Week för att dra nytta av rabatterade produkter - från den 29 november till den 2 december 2024. Men tiden går fort, så missa inte din chans!


Vad är skillnaden mellan Cyber Monday och Black Friday?


De oslagbara Cyber Monday-erbjudandena gäller bara under en dag. Men oroa dig inte, Black Friday innan dess varar i flera dagar! Det betyder att du har en hel Cyber Week på dig att dra nytta av rabatterade produkter. Men tiden går fort, så missa inte din chans!