Vi kan se du er i
global.country.long.us
Skift land og sprog
Ställ in dina preferenser för leverans och språk. Få tillgång till leveransvillkor och utbud för din valda plats. Din nuvarande varukorg kommer inte att sparas.

Cyber Monday.

Efter Black Friday är det dags för Cyber Monday! I nästan 15 år har den legendariska långhelgen med (många) bra erbjudanden avslutats med denna galna måndag. På Cyber Monday är sephora.se platsen för de hetaste erbjudandena! Gör dig redo att scrolla igenom de bästa kampanjerna på en skärm nära dig.

Smink, hudvård, damparfymer, herrparfymer och mycket mer - det är dags att njuta av dina guilty pleasures utan skuldkänslor! Till och med de främsta märkena är med på det roliga! Det perfekta tillfället att köpa några fantastiska presenter också.

Och efter Cyber Monday? Då är det dags att öppna din julkalender med 24 överraskningar som håller igång det roliga fram till jul!

Nedräkning till Cyber Monday 2023

Dagar
24
Timmar
08
Minuter
05
Sekunder
56

Missa inte Cyber Monday erbjudanden

Om du inte vill missa Sephora-event eller kampanjer kan du lämna din e-postadress till oss. Vi håller dig uppdaterad om alla våra Sephora-moments som du inte får missa!Kön:
Ett obligatoriskt fält är tomt, fyll i innan du kan fortsätta.
Ett obligatoriskt fält är tomt, fyll i innan du kan fortsätta.

Din prenumeration har registrerats!

Presentidéer

Presentkort

Vi finns där för dig från januari till december så att du kan ge de bästa presenterna. Men om du föredrar att låta personen du unnar välja vad han eller hon vill ha så är Sephora-presentkortet perfekt! Det finns olika versioner som du kan anpassa...

FAQ

Cyber Monday började i USA och firas måndagen efter Black Friday. Cyber Monday är en dag med kampanjer på nätet och skapades för att uppmuntra människor att handla på nätet. På Sephora säger vi aldrig nej till en dag med rabatter! Och dessa rabatter gäller hundratals sminkprodukter, hudvård, damparfymer, herrparfymer och mycket mer. Tillräckligt utbud för alla budgetar, så att du kan förbereda dig för julen utan stress!

Cyber används som prefix för att bilda ord som har med Internet att göra (tänk cybernetik). När "cyber" kopplas till måndag antyder det att den här dagen är tillägnad att fynda bra erbjudanden uteslutande på nätet.

I år äger Cyber Monday 2023 rum måndagen den 27 november. Denna dag med onlineförsäljning kommer i spåren av Black Friday och förlänger helgens exceptionella erbjudanden för att ge dig ännu mer glädje! Missa inte din sista chans att ta del av de hetaste erbjudandena före jul!

De verkligt oslagbara Cyber Monday-priserna gäller bara en dag. Men oroa dig inte, Black Friday varar i 4 dagar precis innan! Det betyder att du har en 5-dagars Cyber Week för att dra nytta av rabatterade produkter - från den 24 november till den 28 november 2022. Men tiden går fort, så missa inte din chans!