Vi kan se du er i
global.country.long.us
Skift land og sprog
Ställ in dina preferenser för leverans och språk. Få tillgång till leveransvillkor och utbud för din valda plats. Din nuvarande varukorg kommer inte att sparas.

Skapa din look på ditt sätt

Detta bjuder in till inspiration.

Sex grundare av de bästa makeupmärkena - Rihanna, Selena, Huda, Ariana, Anastasia och Maureen - har gått ihop för din skull. Omfamna din autenticitet och utforska vårt mångsidiga sortiment av ögon-, hud- och läpprodukter. Med detta exklusiva sortiment kan du upptäcka den perfekta looken, den perfekta nyansen eller den rätta vägen för att avslöja din sanna identitet.

Detta bjuder in till inspiration.

Sex grundare av de bästa makeupmärkena - Rihanna, Selena, Huda, Ariana, Anastasia och Maureen - har gått ihop för din skull.

Omfamna din autenticitet och utforska vårt mångsidiga sortiment av ögon-, hud- och läpprodukter. Med detta exklusiva sortiment kan du upptäcka den perfekta looken, den perfekta nyansen eller den rätta vägen för att avslöja din sanna identitet.

Läs mer

FÅ TIPS FÖR ATT BYGGA UPP EN FIN HY

Felfri matt hy
som Rihanna

Applicera en matt foundation för att jämna ut huden och forma sedan ansiktet med en contour stick i en mörkare nyans.

Fräsch och strålande hy
som Selena

Framhäv din hy genom att börja med en lätt, tonad fuktkräm och ge sedan kindbenen en touch av lyster.

FÅ EXPERTTIPS FÖR ATT FRAMHÄVA DINA ÖGON

Naturliga ögon
som Maureen Kelly

Väck dina ögon genom att ljusa upp dem med concealer och öppna sedan upp blicken genom att applicera mascara på fransarnas spetsar.

Glamorösa ögon
som Huda Kattan

Ge kinderna en levande färg med ett ultrapigmenterat rouge och skapa djup i ögonen genom att applicera eyeliner och svart mascara.

FÅ TIPS FÖR ATT FRAMHÄVA DINA LÄPPAR

Matta läppar
som Anastasia Beverly Hills

Markera och definiera dina läppar genom att dra ut linjerna med en penna och fullända looken genom att applicera din matta favoritfärg.

Glansiga läppar
som Ariana

Återfukta och ge läpparna lyster genom att kombinera balsam och olja, och ge dem en extra touch av skimmer genom att applicera en glittrig finish för extra glans.

Classes for confidence

Inkludering, engagemang, kontakter, gemenskap... Detta är nyckelorden för SEPHORAs engagemang i lokala, detaljhandels- och skönhetssamhällen. Med SEPHORAs Classes for Confidence kan du hitta din styrka, känna stöd och uppmuntras till att knyta kontakter. Bli motiverad att engagera dig i verklig positiv förändring.


Fakta

- 13 europeiska länder anordnade 43 förtroendeskapande sessioner på internationella kvinnodagen 2023.

- 250 deltagare från hela Europa deltog.

- Deltagarna kom från olika bakgrunder, bland annat mammor med svårigheter, flyktingkvinnor, personer med funktionsnedsättning, ungdomar och transpersoner.

Se mer