Vi kan se du er i
global.country.long.us
Skift land og sprog
Ställ in dina preferenser för leverans och språk. Få tillgång till leveransvillkor och utbud för din valda plats. Din nuvarande varukorg kommer inte att sparas.

Palette Stories

Paletter erbjuder oändligt antal looks i alla nyanser för att framhäva ögonen och skapa olika looks med några få penseldrag. Välj mellan jordnära nyanser eller färrgrika uttryck för alla typer av trender.

Färger som återuppfinns, texturer som mångdubblas. Från bästsäljare till nya produkter, upptäck produkterna som ger din sminkrutin ett lyft!

Läs mer

Everyday nude

Ser du dova nyanser när du tänker på färgen "Nude"? Vi förstår dig, men det är inte bara tråkigt. Vi kan också hitta värmande toner som brunt eller koppar, samt pigmenterade nyanser som choklad eller vinröd. Upptäck vårt utbud för en look som är lätt att bära, oavsett om du gillar naturligt, sexigt eller färgstarkt.

Everyday nude

Ser du dova nyanser när du tänker på färgen "Nude"? Vi förstår dig, men det är inte bara tråkigt. Vi kan också hitta värmande toner som brunt eller koppar, samt pigmenterade nyanser som choklad eller vinröd.

Upptäck vårt utbud för en look som är lätt att bära, oavsett om du gillar naturligt, sexigt eller färgstarkt.

Läs mer

Makeup som ger det där lilla extra

Du kan välja mellan intensiva och djupare färger, med matta eller glänsande texturer men också glitter, metallisk, krom, iriserande: allt för att kunna skapa en djärv look, som du kan välja för ett möte, en kväll ute eller ett speciellt tillfälle....

Makeup som ger det där lilla extra

Du kan välja mellan intensiva och djupare färger, med matta eller glänsande texturer men också glitter, metallisk, krom, iriserande:

allt för att kunna skapa en djärv look, som du kan välja för ett möte, en kväll ute eller ett speciellt tillfälle..

Läs mer

Mini palettes to go

Din mini palett är alltid med dig! Den har de viktigaste tonerna för en touch-up eller en sista minuten-look. Tillräckligt för att improvisera dina dagar utan att dina ögon förlorar sin gnista och charm.

Mini palettes to go

Din mini palett är alltid med dig. Den har de viktigaste tonerna för en touch-up eller en sista minuten-look.

Tillräckligt för att improvisera dina dagar utan att dina ögon förlorar sin gnista och charm.

Läs mer

Gör dig redo att utöka din palettsamling!