Full-Bodied Foundation Brush 110 Full-Bodied Foundation Brush 110

Vad det är: En borste för flytande foundation med medelhög densitet som är utformad för att ge Pro ... Ta reda på mer
4.7 267 Meddelande
Full-Bodied Foundation - Brush 110
449,00 KR

1 SEK = 1 poäng. 1800 poäng = Välj en exklusiv gåva

398417
 • tab description Beskrivning

  Vad det är:
  En borste för flytande foundation med medelhög densitet som är utformad för att ge Pro Filt'r Soft Matte Longwear Foundation en sömlös, luftig och full täckning.

  Vad den gör:
  Möt sminkborsten som är utformad för att få huden att se ut som hud. Full-Bodied Foundation Brush 110 är det ultimata verktyget för att applicera Pro Filt'r Soft Matte Longwear Foundation. Den är gjord för att ge dig snabb täckning som en platt borste med platt pad-borste plus den sömlösa mjukheten som en airbrush. Med andra ord: Snabb täckning med en lufttouchad finish.

  Dess unika tassform ger den precis rätt täthet med mer än 140 000 ultrafina syntetiska borst för en mjukare känsla och bättre blödning. När allt kommer omkring vill vi alla att mer foundation ska hamna i ansiktet och inte i borsten. Fenty Beauty är 100 % cruelty free.

  Vad mer du behöver veta:
  Foundation var en av Rihannas första sminkälskningar, så det var viktigt för henne att ha det perfekta verktyget att kombinera med sin Pro Filt'r Soft Matte Longwear Foundation.

 • tab tips Användning
  Rekommenderad användning:
  -För ultimat täckning, tryck in borsten på huden, rulla bort och upprepa.
 • tab composition Formula
  Syntetiska borsthår
 • tab ingredients Ingredienser
  Denna förteckning över ingredienser kan ändras. Se förpackningen för den köpta produkten.
 • Recensioner
  Se kundrecensioner
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 0ms
  • reviews, product

Rihanna skapade Fenty Beauty "för att kvinnor överallt skulle inkluderas", med ett brett sortiment av hudtoner som traditionellt anses svåra att matcha och med formulas för alla hudtyper, speciellt universella nyanser. Hennes vision är framför allt att inspirera: "Makeup är till för att ha kul med. Det ska aldrig kännas som ett tvång. Det ska aldrig kännas som en uniform. Känn dig fri att chansa lite och att ta risker och våga göra något nytt eller annorlunda."