Chiara False Lashes Chiara False Lashes

Sweed Lashes Chiara Lösögonfransar från Sweed Lashes. Chiara är Sweed Lashes naturliga frans med ... Ta reda på mer
0 Meddelande
Chiara - False Lashes
129,00 KR

1 SEK = 1 poäng. 1800 poäng = Välj en exklusiv gåva

560485
ONLINE ONLY

*Gäller till och med den 11 december vid köp över 300 kr. Kan inte kombineras med andra erbjudanden. Gäller ej Rare Beauty, Sephora Favorites och Ilia, Endast online.

 • tab description Beskrivning

  Sweed Lashes Chiara Lösögonfransar från Sweed Lashes. Chiara är Sweed Lashes naturliga frans med bruna strån. Det är en "halv-frans" som är 30% kortare vid fästet. De är ultimata för nybörjare och väldigt enkla att fästa. Du kommer att få ett mjukt resultat med mycket längd vid yttre fransvrån.Fransarna går att återanvända över 10 gånger tack vare den höga kvalitén.De har ett unikt fäste i genomskinlig bomull som gör att de anpassar sig efter ögats form och sitter ordentligt.

 • tab tips Användning
  1. Mål og skær om nødvendigt vippestrimlen til.
  2. Påfør limen langs båndet og vent 30 sekunder.
  3. Fastgør vipperne ved at trykke på vippelinjen, og afslut med et lag mascara for at blende dem sammen med dine egne vipper.
 • tab ingredients Ingredienser
  Denna förteckning över ingredienser kan ändras. Se förpackningen för den köpta produkten.
 • Recensioner
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 135ms
  • reviews, product
Sweed är här för att uppgradera ditt lash-game. När Sweed grundades var deras vision att erbjuda de bästa lösögonfransarna i världen. Lätta som en fjäder och bekväma att bära. De är fortfarande här för att ge dig de vackraste och naturligt snygga högkvalitativa lösögonfransarna, men nuförtiden kan de stolt säga att de utökat sin kollektion med ytterligare innovativa ögonprodukter.