Hoodie #23 Collection Classic

5.0 1 Recensioner
Hoodie #23 - Collection Classic
Vad det är: Efter år av expertis i handarbete och design av hundratals falska fransar har Queen of ... Ta reda på mer
Red dot
Denna produkt är exkluderad från alla rabatter, erbjudanden och kampanjer
239,00 KR

1 SEK = 1 poäng. 1800 poäng = Välj en exklusiv gåva

Handla nu, betala om 30 dagar

 • Klarna faktura

Säker betalning

 • visa
 • mastercard
488771

*Gäller endast medlemmar. Gäller köp i app över 700 kr och med koden SKINCAREBOX. Gäller till och med den 26 mars. Gäller inte Click & Collect. Gäller inte Norge & Finland. Om det lägsta köpvärdet inte uppnås efter (del-) returer, måste även gåvan returneras.

 • tab description Beskrivning

  Vad det är:
  Efter år av expertis i handarbete och design av hundratals falska fransar har Queen of Lashes äntligen skapat sin egen signaturfrans! Hoodie #23 är ultradramatisk, ultra-fluffig, ultralång och ultra-voluminös för den ultimata fransälskaren.

  Vad den gör:
  Den här stilen ingår i den nya kategorin LENGTHIE-fransar och har intensiv dramatik, overklig volym och extrem längd för att framhäva de djärvaste makeup-looks.

  Med hjälp av en unik variation av korsade kluster och flerskiktade strängar av sammetsfibrer är denna signaturfrans vår mest dramatiska hittills!

  Huda-citat: "Jag ville ha något fluffigt, sexigt, frestande, kraftfullt och stärkande! Och Hoodie är det för mig", säger Kattan. "Det är som att, håll ut världen, jag tar över. Jag ska gå ut och leda detta styrelsemöte och dominera världen. Och jag kommer att vara vacker när jag gör det!"

 • tab tips Användning
  Steg 1: Ta försiktigt ut fransarna ur fodralet, börja vid ytterkanten och skaka för att mjuka upp remsan.
  Steg 2: Applicera remsan längs fransraden och klipp de falska fransarna så att de passar perfekt till dina ögon. Storleken på remsan ska matcha bredden på dina naturliga fransar.
  Steg 3: Applicera ett tunt lager lim (säljs separat) på remsan av dina lösögonfransar. Som en allmän regel ska limmet inte gå utanför remsan. Vänta några sekunder för att limmet ska fästa innan du applicerar dina lösögonfransar.
  Steg 4: Använd en pincett för att placera de falska fransarna i slutet av dina naturliga fransar. Sänk ögonen och tryck på remsan med falska fransar längs fransraden i mitten, yttre hörnet och inre hörnet.
 • Recensioner
  Se kundrecensioner
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 1ms
  • reviews, product
 • tab ingredients Ingredienser
  Synthetic Fiber and Cotton.""

  Denna förteckning över ingredienser kan ändras. Se förpackningen för den köpta produkten.

”Skönhet kan förändra hur kvinnor ser på sig själva. Jag är övertygad om att en kvinna som känner sig säker på sig själv kan erövra världen!" Den världsberömda influencern Huda Kattan, baserad i Dubai, grundade år 2013 varumärket HUDA BEAUTY. Hon låter alltid sina produkter åtföljas av tutorials som ger kvinnor kunskap och inspiration till att experimentera med sin stil.