Vi kan se du er i
global.country.long.us
Skift land og sprog
Ställ in dina preferenser för leverans och språk. Få tillgång till leveransvillkor och utbud för din valda plats. Din nuvarande varukorg kommer inte att sparas.
Ta bort

En duo du måste känna till

RETINOL C-VITAMIN
Förbättrar hudens struktur och ton
RETINOL HYALURON SYRA
Mindre irritation, mer återfuktning
HYALURON SYRA AHA
Hjälper till med exfoliering av huden och återställer fukten
HYALURON SYRA C-VITAMIN
Minskar synliga ålderstecken

FAQ

Inför retinol i din hudvårdsrutin för natten, eftersom det är känsligt för UV-exponering. För att testa om det passar din hud, börja med en eller två appliceringar per vecka och öka gradvis. Du kan också prova "retinol sandwich"-tekniken, som innebär att du applicerar ett tunt lager av din fuktighetskräm, sedan ett tunt lager av retinolbehandling och slutligen ytterligare ett lager av fuktighetskräm. Applicera alltid SPF under din dagliga rutin. Undvik ögonområdet om produkten inte är särskilt utformad för användning under ögonen.

Att använda solskydd är en av de bästa - och enklaste - metoderna för att skydda din huds utseende och allmänna hälsa, oavsett ålder. Regelbunden applicering av solskydd hjälper till att förebygga solbränna och för tidigt åldrande av huden.

Ja, C-vitaminserumet appliceras bäst på morgonen för att förbereda huden för att utsättas för miljöpåfrestningar. Retinol är mer effektivt när det används på kvällen för att underlätta hudens återhämtning över natten. När de används tillsammans bidrar dessa ingredienser till att bibehålla hudens släta, ljusa och ungdomliga utseende.

Förvara din C-vitaminprodukt på en sval och mörk plats för att bibehålla dess effekt. Applicera den en gång dagligen på morgonen efter rengöring, och kom ihåg att följa upp med SPF.

Undvik att kombinera AHA och BHA med retinolprodukter, eftersom det kan leda till irritation. Avstå dessutom från att blanda dessa ingredienser med C-vitaminprodukter, eftersom det också kan orsaka hudirritation.