Vi kan se du er i
global.country.long.us
Skift land og sprog
Ställ in dina preferenser för leverans och språk. Få tillgång till leveransvillkor och utbud för din valda plats. Din nuvarande varukorg kommer inte att sparas.
Ta bort

Mascara mania

Hur väljer man en mascara?

Mascara: det omvälvande elementet som lyfter varje makeup-look. Det är det oumbärliga verktyget i varje sminkväska, som enkelt tar dig från kontorstid till minnesvärda utekvällar med några få svep!

Från naturliga till falska fransar - upptäck alla de bästa och djärvaste mascarorna som ger mest volym, böjning och längd till dina fransar varje dag.

Se alla produkter

Mascara: för varje stil och varje behov

En tidlös makeup klassiker är mascara. Oavsett om dina fransar behöver volym, längd, böjning eller en vattenfast formula för de där tårfyllda stunderna, finns det en mascara som är skräddarsydd just för dig. Den perfekta mascaran väntar i en snygg tub och lovar att förstärka din unika look. Men hur väljer man i detta enorma universum av mascaror? Tänk på faktorer som borsttyp, formulans konsistens och hållbarhet. Föredrar du en borste som separerar och definierar eller en som ger dramatisk volym? Kräver din dag 24-timmars hållbarhet eller en mild formula som är lätt att tvätta bort? Svaren ligger i att förstå dina unika behov.

Se mer