The Ritual of Karma Scented Candle The Ritual of Karma Scented Candle

Frambringa sommarstämning av solsken i ditt hem med ett doftljus från The Ritual of Karma. ... Ta reda på mer
0 Meddelande
The Ritual of Karma - Scented Candle
239,00 KR

1 SEK = 1 poäng. 1800 poäng = Välj en exklusiv gåva

546955
 • tab description Beskrivning

  Frambringa sommarstämning av solsken i ditt hem med ett doftljus från The Ritual of Karma.
  Kombinationen av den underbart söta doften av helig lotus tillsammans med närande vitt te kan du njuta av i upp till 50 timmar. Få en ännu större doftupplevelse genom att kombinera den med The Ritual of Karma doftpinnar för att få den härliga sommarstämningen.

  Vit lotus:
  Lotusblommor trivs i lugnt, lerigt vatten och anses i Fjärran Östern vara en symbol för renhet och andlig tillväxt. När de vita doftande blommorna öppnar sig vid soluppgången och stänger igen vid solnedgången, är den vita lotusen också en symbol för fred.

  Vitt te:
  Vitt te är ett lätt syresatt te som mest odlas och skördas i Kina. På senare tid har den odlats även i östra Nepal, norra Thailand, södra Sri Lanka och i Indien. Vitt te ger en frisk, ren och grön doft till vår parfym med en touch av blommor. Vitt te sägs skärpa sinnena.

 • tab tips Användning
  När du tänder ljuset första gången ska du låta det brinna tills det översta lagret har smält (+3-4 timmar). Detta gör att ljuset brinner jämnt.
 • tab ingredients Ingredienser
  Cis-4-Tert-Butylcyclohexyl Acetate, Benzyl Salicylate, α-Hexylcinnamaldehyde, Citronellol, Piperonal, Linalyl Acetate, 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-Octahydro-2,3,8,8-Tetramethyl-2-Naphthyl)Ethan-1-One, 3-Methyl-4-(2,6,6-Trimethyl-2-Cyclohexen-1-yl)-3-Buten-2-One, Limonene, 3-P-Cumenyl-2-Methylpropionaldehyde, Linalool, Isoeugenol.

  Denna förteckning över ingredienser kan ändras. Se förpackningen för den köpta produkten.
 • tab olfactory Doftnoter
  Lotusblomma, vitt te
 • Recensioner
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 1ms
  • reviews, product

De finns överallt, när som helst, varje enskild dag, de bara väntar på att upptäckas och är otåliga att få dela med sig av sin inre skönhet. De är de stunder som verkar vara meningslösa och som vi oftast bara missar.