Bath Therapy Revitalizing Ritual Set BIOTHERM

Biotherm Bath Therapy Revitalizing Ritual Medium Set är en läcker kroppspaket med 3 fantastiska ... Ta reda på mer
 • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
 • CLOUD, getAggregateRating, 2ms
 • reviews, product
188,00 KR
Produktuppgifter

<center><B>1 SEK</B> = <B>1</B> poäng<br> <B>1800</B> poäng = Välj en <B>exklusiv gåva</B></center>

513724
 • tab description Detaljer

  Biotherm Bath Therapy Revitalizing Ritual Medium Set är en läcker kroppspaket med 3 fantastiska kroppsprodukter som kan användas för alla hudtyper. Den innehåller bodywash och skrubber som ska användas vid badning, samt en rik grädde som kan användas efter. Skäm bort dig själv eller någon du älskar med denna läckra låda - din kropp kommer att älska dig för det!

  Satsen innehåller:
  - 1 del. Biotherm Bath Therapy Revitalizing Blend Body Cleansing Foam 200 ml
  - 1 del. Biotherm Bath Therapy Revitalizing Blend Body Smoothing Scrub 75 ml
  - 1 del. Biotherm Bath Therapy Revitalizing Blend Body Cream 75 ml

  Biotherm Bath Therapy Revitalizing Blend Body Cleansing Foam är en helt fantastisk kroppstvätt för kroppen, lämplig för alla hudtyper. En spaupplevelse som verkligen ger känslan av bortskämdhet och välbefinnande så snart produkten appliceras. Ett läcker silkeslen rengöringsskum ger en underbar upplevelse när du tvättar kroppen. Detta skum rengör och förnyar huden och berikas med en fräsch och lugnande doft.

  Biotherm Bath Therapy Revitalizing Blend Body Smoothing Scrub är en helt fantastisk skrubba för kroppen, lämplig för alla hudtyper. En spaupplevelse som verkligen ger känslan av bortskämdhet och välbefinnande så snart produkten appliceras. Denna kroppsskrubba tar bort döda hudceller och initierar cellförnyelse i huden, tack vare två naturliga ingredienser som är arganpulver och perlit.

  Biotherm Bath Therapy Revitalizing Blend Body Cream är en läcker och rik kroppskräm. Det är berikat med sheasmör och aprikoskärnolja, som tränger igenom huden och återfuktar i upp till 48 timmar. Kremen penetrerar snabbt huden, vilket gör att huden kan återfå sin smidighet och fräschhet. Den innehåller också havssalt och alger, som ger energi och lämnar huden med en frisk doft.

 • tab ingredients Ingredienser
  Denna förteckning över ingredienser kan ändras. Se förpackningen för den köpta produkten.
 • Recensioner
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 1ms
  • reviews, product
Biotherm har varit en banbrytare inom hudbiologi i över 60 år. Vår avancerade hudvård verkar på djupet i optimal affinitet med huden, försörjd av ymnigheten i jordens vatten. Specialisten på bioteknik, Biotherm, blandar högverkande vattenbaserade ingredienser med texturer som behagar sinnena och gör huden synbart friskare, starkare och vackrare för varje dag. Låt huden återhämta sig på djupet med vattnets livskraft.