Vi kan se du er i
global.country.long.us
Skift land og sprog
Ställ in dina preferenser för leverans och språk. Få tillgång till leveransvillkor och utbud för din valda plats. Din nuvarande varukorg kommer inte att sparas.
Ta bort

Celebrate all mums.

Sista söndagen i maj närmar sig – dagen då man firar sin mamma på mors dag. Vår klippa, vår trygga famn, vår rådgivare och den som finns där för oss i vått och torrt. Oavsett om ni delar DNA eller inte är mors dag ett perfekt tillfälle att skämma bort din mamma lite extra och ge henne en mors dag present.

Sista söndagen i maj närmar sig – dagen då man firar sin mamma på mors dag. Vår klippa, vår trygga famn, vår rådgivare och den som finns där för oss i vått och torrt.

Oavsett om ni delar DNA eller inte är mors dag ett perfekt tillfälle att skämma bort din mamma lite extra och ge henne en mors dag present.

Läs mer

-20% på parfymer

Se alla produkter

-20% på hudvård

Se alla produkter

Make-up With Mom

Vårt urval av makeup

Se alla produkter

Våra presenttips efter budget

Våra tjänster

Upptäck alla våra tjänster och upplevelser som väntar i butik och online.

FAQ

Mors dag är en årlig högtid tillägnad mammor och firas runt om i hela världen. Dagen är till för att hedra och uppmärksamma mammor och deras betydelsefulla roll i samhället. Mors dag firas på lite olika datum beroende på var man bor, men i Sverige firas mors dag den sista söndagen i maj.

Mors dag började firas i Sverige under 1900-talets första hälft och har sedan dess blivit en årlig tradition. Ursprunget till firandet går tillbaka till USA, där Ann Jarvis startade en kampanj för att uppmärksamma mödrarnas viktiga roll i samhället. Den första Mors dag hölls i USA i 1908. Firandet spred sig sedan till många andra länder, däribland Sverige.

Den speciella dagen i slutet av maj firas oftast genom att man ger mors dag presenter, som kan vara exempelvis blommor och kort. Mors dag firas också genom att umgås över en brunch eller en middag, där vi kan ta tillfället i akt för att visa vår uppskattning för allt det arbete och den omsorg som våra mammor ger till oss. Mors dag är en mysig dag för både mammor och barn, som påminner oss om att visa vår kärlek och tacksamhet för våra mammor.

Om du känner att du vill skämma bort din mamma lite extra i år, men inte tycker att blommor eller ett kort känns inspirerande nog, kan du dyka ner i vårt skönhetsunivers – chansen är stor att du hittar något som din mamma kommer bli väldigt glad över och som hon kommer kunna använda nästintill dagligen.

Hudvård är något som majoriteten av oss använder i någon utsträckning, så varför inte överraska din mamma med en lyxig ansiktskräm eller med en presentask, där hon kan få lite allt möjligt som passar till hennes hudtyp?

Även parfym brukar vara otroligt uppskattat, och du kan antingen köpa en parfym som du vet att din mamma gillar, eller introducera henne för en ny doft som du tror kan bli hennes nya favorit. Vi har ett stort sortiment av parfymer från alla världskända märken.

Är det makeup som fyller största delen av badrumsskåpet hemma hos din mamma? Då kan du med fördel ge bort en ny mascara, foundation, läppstift, bronzer eller sminkborstar till henne – du hittar allt inom smink på vår webbshop eller i våra butiker.