Good scalp
& hair care

Se alla hårvårdsprodukter

Ett stärkande schampo berikat med Biotin reparerar håret från rot till topp.

En hårbottenskrubb som är berikad med äppelcidervinäger som känd för att ge håret glans.

Jag älskar den!!
-StefanoMichele

Jag är helt besatt av den här produkten! Det känns verkligen som om den gör sitt jobb! Saltkristallerna är ett plus!

En fuktgivande inpackning med vegetabiliska proteiner som återfuktar och reparerar håret.

Berikat med biotin och fytoproteiner, stabiliserar detta stärkande balsam håret för att återställa det till sitt bästa skick.

Håret känns så mjukt!
-Liz

Jag är ett stort fan av hårmasker men jag tycker ofta att de flesta inte är tillräckligt återfuktande. Den här masken tynger inte mitt hår ner och ger håret glans. Kommer garanterat att köpa den igen.

Berikad med en kombination av Biotin och fytoproteinergör dettastärkande hårserum håret fylligare och tätare.

En skyddande hårolja berikad med moringaolja och vitamin F som skyddar ditt hår från yttre påfrestningar.

Detta hårserumet gör vad det lovar!
- Kystal 2001

Detta är officiellt det allra första serumet jag någonsin använt som faktiskt gör vad det lovar.

FAQ.

Alla våra hårprodukter tillverkas i Europa, främst i Frankrike. Effektivitet är mycket viktigt för oss, men vi håller också alltid ett öga på hur man gör och väljer våra leverantörer genom att utvärdera dem på både miljömässiga och sociala frågor.

Good hår- och hårbottenvårdssortimentet har utvecklats i samarbete med flera olika förpackningsleverantörer som valts ut på grund av deras förmåga att erbjuda oss förpackningar som är utvecklade på ett ansvarsfullt sätt. Våra förpackningar är tillverkade av 68 % återvunnen plast och våra glasflaskor är också tillverkade av 30 % återvunnet glas. Slutligen kommer våra lätta pappkartonger från hållbara skogar och är tryckta med vegetabiliskt baserade bläck.

I enlighet med europeiska bestämmelser testar vi inte våra produkter eller ingredienser på djur. Sephora Collection exporteras dock till länder över hela världen, inklusive Kina. Sedan den 1 maj 2021 kan vissa av de produkter som kallas " allmänna" kosmetiska produkter anmälas innan de importeras till Kina, utan att först behöva testas på djur. Men för vissa produkter som kallas "specifika" (särskilt hårprodukter, produkter för mörka fläckar, produkter som har UV-filter etc.) är bestämmelserna oförändrade : de kinesiska myndigheterna kräver att vi ska göra våra produkter tillgängliga för tester i laboratorier som är certifierade av staten, i registreringssyfte och innan vi kommersialiserar dem. Vi vill betona att dessa tester utförs av de kinesiska hälsomyndigheterna..

Alla våra produkter har testats av oberoende laboratorier under övervakning av professionella frisörer för att säkerställa att de är effektiva på alla hårtyper. Beroende på din hårtyp kan dock vissa produkter vara mer lämpade för dina behov.