Vi kan se du er i
global.country.long.us
Skift land og sprog
Ställ in dina preferenser för leverans och språk. Få tillgång till leveransvillkor och utbud för din valda plats. Din nuvarande varukorg kommer inte att sparas.

Good scalp
& hair care

Se alla hÄrvÄrdsprodukter

Ett stÀrkande schampo berikat med Biotin reparerar hÄret frÄn rot till topp.

En hÄrbottenskrubb som Àr berikad med ÀppelcidervinÀger som kÀnd för att ge hÄret glans.

Jag Àlskar den!!
-StefanoMichele

Jag Àr helt besatt av den hÀr produkten! Det kÀnns verkligen som om den gör sitt jobb! Saltkristallerna Àr ett plus!

En fuktgivande inpackning med vegetabiliska proteiner som Äterfuktar och reparerar hÄret.

Berikat med biotin och fytoproteiner, stabiliserar detta stÀrkande balsam hÄret för att ÄterstÀlla det till sitt bÀsta skick.

HÄret kÀnns sÄ mjukt!
-Liz

Jag Àr ett stort fan av hÄrmasker men jag tycker ofta att de flesta inte Àr tillrÀckligt Äterfuktande. Den hÀr masken tynger inte mitt hÄr ner och ger hÄret glans. Kommer garanterat att köpa den igen.

Berikad med en kombination av Biotin och fytoproteinergör dettastÀrkande hÄrserum hÄret fylligare och tÀtare.

En skyddande hÄrolja berikad med moringaolja och vitamin F som skyddar ditt hÄr frÄn yttre pÄfrestningar.

Detta hÄrserumet gör vad det lovar!
- Kystal 2001

Detta Àr officiellt det allra första serumet jag nÄgonsin anvÀnt som faktiskt gör vad det lovar.

FAQ.

Alla vÄra hÄrprodukter tillverkas i Europa, frÀmst i Frankrike. Effektivitet Àr mycket viktigt för oss, men vi hÄller ocksÄ alltid ett öga pÄ hur man gör och vÀljer vÄra leverantörer genom att utvÀrdera dem pÄ bÄde miljömÀssiga och sociala frÄgor.

Good hÄr- och hÄrbottenvÄrdssortimentet har utvecklats i samarbete med flera olika förpackningsleverantörer som valts ut pÄ grund av deras förmÄga att erbjuda oss förpackningar som Àr utvecklade pÄ ett ansvarsfullt sÀtt. VÄra förpackningar Àr tillverkade av 68 % Ätervunnen plast och vÄra glasflaskor Àr ocksÄ tillverkade av 30 % Ätervunnet glas. Slutligen kommer vÄra lÀtta pappkartonger frÄn hÄllbara skogar och Àr tryckta med vegetabiliskt baserade blÀck.

I enlighet med europeiska bestÀmmelser testar vi inte vÄra produkter eller ingredienser pÄ djur. Sephora Collection exporteras dock till lÀnder över hela vÀrlden, inklusive Kina. Sedan den 1 maj 2021 kan vissa av de produkter som kallas " allmÀnna" kosmetiska produkter anmÀlas innan de importeras till Kina, utan att först behöva testas pÄ djur. Men för vissa produkter som kallas "specifika" (sÀrskilt hÄrprodukter, produkter för mörka flÀckar, produkter som har UV-filter etc.) Àr bestÀmmelserna oförÀndrade : de kinesiska myndigheterna krÀver att vi ska göra vÄra produkter tillgÀngliga för tester i laboratorier som Àr certifierade av staten, i registreringssyfte och innan vi kommersialiserar dem. Vi vill betona att dessa tester utförs av de kinesiska hÀlsomyndigheterna..

Alla vÄra produkter har testats av oberoende laboratorier under övervakning av professionella frisörer för att sÀkerstÀlla att de Àr effektiva pÄ alla hÄrtyper. Beroende pÄ din hÄrtyp kan dock vissa produkter vara mer lÀmpade för dina behov.