Amber Vanilla - Eau De Parfum

0 recensioner
Amber Vanilla - Eau De Parfum
Uppmana till självkärlek med denna second skin-doft som förstärker din naturliga doft med ... Ta reda på mer

1.119,00 KR (1)
Clean at Sephora

1 SEK = 1 poäng. 1800 poäng = Välj en exklusiv gåva

Handla nu, betala om 30 dagar

Säker betalning

 • visa
 • mastercard
720482

*Så länge lagret räcker. Gäller inte för Norge & Finland eller för Click & Collect.

 • Beskrivning  Uppmana till självkärlek med denna second skin-doft som förstärker din naturliga doft med aromaterapeutisk mysk för huden. Iso E Super är balanserad med gourmandvanilj och blandad med söt återvunnen sandelträ, bärnsten och rosa blommig nejlika för ett varaktigt crescendo av självkärlek.

  Vegan : Produkter tillverkade med ingredienser med naturligt ursprung.

  Läs mer

 • Användning

 • Ingredienser

 • Doftnoter

 • Beskrivning
 • Användning
 • Ingredienser
 • DoftnoterUppmana till självkärlek med denna second skin-doft som förstärker din naturliga doft med aromaterapeutisk mysk för huden. Iso E Super är balanserad med gourmandvanilj och blandad med söt återvunnen sandelträ, bärnsten och rosa blommig nejlika för ett varaktigt crescendo av självkärlek.

Vegan : Produkter tillverkade med ingredienser med naturligt ursprung.

Aromaterapi med bärnstensvanilj är lugnande, inspirerar till tacksamhet och stärker självkärleken. Sprid denna doft samtidigt som du har för avsikt att betona ömhet och medkänsla. Lägg 7V-dofterna i lager för att skapa din egen doft av frid. Applicera doften generöst på pulspunkterna eftersom doften intensifieras med kroppsvärmen. Låt dofterna blandas med dina naturliga feromoner och förbered dig på oändliga komplimanger! Undvik att gnugga handlederna mot varandra eftersom det bryter upp doften och påskyndar spridningen av doften.

ALCOHOL DENAT FRAGRANCE/ PARFUM WATER/EAU/AQUA FARNESOL HYDROXYCITRONELLAL LIMONENE LINALOOL

Huvud: Bärnsten
Hjärta: Rosa nejlika
Bas: Ambroxan, Iso E Super, vanilj, hudmusk

Recensioner

Villkor för publicering av recensioner

The 7 Virtues är en social verksamhet som sedan står för rättvis handel och öppenhet. Varumärket handlar med naturliga, organiska eteriska oljor för att stödja lokala jordbrukare och samhällen. Deras parfymer är allergivänliga, formulerade med organisk sockerrörsalkohol och innehåller över 22% doftoljor för en långvarig naturlig doft. Dessutom lägger märket stor vikt vid de aromaterapeutiska och helande egenskaperna hos doftoljor. Alla formuleringar är crulety-free och veganska.