Pycnogenol 5% Serum Pycnogenol 5% Serum

Föryngra och ge näring åt glåmig hy The Ordinary 100% Pycnogenol 5%, en kraftfull formula med v ... Ta reda på mer
5.0  (1)
Pycnogenol 5% - Serum
119,00 KR

1 SEK = 1 poäng. 1800 poäng = Välj en exklusiv gåva

548892
 • tab description Beskrivning

  Certified organic - Vegan

  Föryngra och ge näring åt glåmig hy The Ordinary 100% Pycnogenol 5%, en kraftfull formula med växtbaserade antioxidanter fullpackade med procyanidiner, bioflavonoider och organiska syror som arbetar harmoniskt för att tillföra fukt och förbättra elasticiteten.

  Den härstammar från tallbarken på franska tallar och kan selektivt binda sig till kollagen och elastin, skydda dem från nedbrytning och stoppa yttre miljöfaktorer innan de orsakar åldrande och skador. Den kan även återanvända oxiderat vitamin C för att återställa sin aktivitet, vilket ger dig en ljusare och jämnare hud. Applicera denna mörkröda anti-ageinglösning på rengjord hy för att återfukta, strama upp och skydda huden mot miljöskador.

  Fri från vatten, alkohol, olja, silikon och allergener (nötter, gluten).

  GOOD FOR VEGAN
  Veganska produkter, utan ingredienser av animaliskt ursprung

 • tab tips Användning
  Ge näring och fräscha upp livlös hud med The Ordinary 100% Pycnogenol 5%; en kraftfull, växtbaserad antioxidant fylld med procyanidiner, bioflavonoider och organiska syror som arbetar i harmoni för att öka fukten och främja hudens smidighet. Produkten extraheras från barken från franska strandtallar och kan selektivt binda till kollagen och elastin för att skydda dem från nedbrytning och försvara sig mot miljöskador som kan leda till skadad hud och rynkor. Den kan till och med återvinna syresatta C-vitaminer genom att återställa deras aktivitet för en ännu mer strålande och jämnare hud. Applicera den mörkröda anti-ageing-lösningen på ren hud för att återfukta, strama upp och skydda huden mot miljögifter.
 • tab ingredients Ingredienser
  PROPANEDIOL, PINUS PINASTER BARK EXTRACT.

  Denna förteckning över ingredienser kan ändras. Se förpackningen för den köpta produkten.
 • Recensioner
  Se kundrecensioner
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 1ms
  • reviews, product

The Ordinary är en serie produkter som är under ständig utveckling och framtagna för att sätta fokus på prissättning och ärlig kommunikation i hudvård. Varumärket skapades för att hylla integritet i sin mest ödmjuka och sanna form med ett löfte att vara banbrytande, inte i teknologierna de använder i serien, utan med sin ärlighet och integritet.