L'Antidote Mini L'Antidote Mini

L'Antidote från Ho Karan är en växtelixir av hög kvalitet som hjälper till att bibehålla din inre ... Ta reda på mer
0 Meddelande
L'Antidote - Mini
555,00 KR

1 SEK = 1 poäng. 1800 poäng = Välj en exklusiv gåva

533213
 • tab description Beskrivning

  L'Antidote från Ho Karan är en växtelixir av hög kvalitet som hjälper till att bibehålla din inre och yttre balans för ditt dagliga välbefinnande. Blått ljus, stress, dålig sömn och tidens gång förhindrar att din hud och kropp regenererar.

  Ho Karan har utvecklat ett unikt antioxidantkomplex av CBD och vegan pro-kollagen som hjälper dig att öka cellernas liv och lugna din kropp

 • tab tips Användning
  1/ För att stressa av, lindra ångest och sova bättre: 2 till 3 droppar under tungan, 1 till 3 gånger om dagen, beroende på hur du känner dig. Låt den verka i 30 sekunder innan du sväljer den. Du kan öka dosen gradvis i steg enligt dina behov, upp till en pipett per dag.

  2/ För att ljusa upp huden och motverka för tidigt åldrande: applicera 3 till 4 droppar på kvällen på ett rent och torrt ansikte och massera jämnt inifrån och ut.

  3/ För att bekämpa orenheter: Om du applicerar Antidote på huden kommer den att reglera talgproduktionen tack vare sina sebo-statiska egenskaper. Används i din skönhetsrutin efter rengöring och exfoliering.

  Den här produkten är inte en medicinsk produkt. Det rekommenderas inte för gravida kvinnor och barn.
 • tab ingredients Ingredienser
  Cannabis sativa seed oil(1) , Prunus domestica seed oil(1) (plum oil), Cannabidiol (CBD), Cylindrotheca Fusiformis Extract(1) (microalgae extract), Caprylic/Capric Triglyceride (coconut derived) , Tocopherol (Vitamin E), Helianthus annuus seed oil (sunflower oil).

  (1) certified organic ingredient

  ""

  Denna förteckning över ingredienser kan ändras. Se förpackningen för den köpta produkten.
 • Recensioner
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 3ms
  • reviews, product

HO KARAN är ett märke av naturliga hudvårprodukter som på ett djärvt och ansvarsfullt sätt minskar stressen hos män och kvinnor tack vare Breton cannabis expertis.