Fresh Linens Candle Fresh Linens Candle

Clean Space Fresh Linens doftljus ger en frisk atmosfär inspirerad av mjuka bomullssängkläder. En ... Ta reda på mer
0 Meddelande
Fresh Linens - Candle

Red dot

Denna produkt är exkluderad från alla rabatter, erbjudanden och kampanjer

227 g

439,00 KR

1 SEK = 1 poäng. 1800 poäng = Välj en exklusiv gåva

529148
 • tab description Beskrivning

  Clean Space Fresh Linens doftljus ger en frisk atmosfär inspirerad av mjuka bomullssängkläder. En doft som kittlar dina sinnen och ger ett mysigt lugn.

  Doftljusen är 100% veganska på sojabaserat vax som brinner utan att avge gifter som vanliga paraffinljus gör. Handgjorda med hållbara ingredienser och miljömedvetna förpackningar som går i linje med Cleans DNA. Glasförpackningen kan återanvändas som förvaring för dina småsaker eller återvinnas.

  Formulerad utan animaliska biprodukter, parabener, paraffin, färgämnen och ftalater. Veken är gjord av 100% bomull och ljusen har en brinntid på upp till 40 timmar.

 • tab ingredients Ingredienser
  Denna förteckning över ingredienser kan ändras. Se förpackningen för den köpta produkten.
 • tab olfactory Doftnoter
  En avslappnande doft för ditt hem som framkallar den sorglösa känslan av att sova en solig helgmorgon, insvept i mjuka sängkläder.
 • Recensioner
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 127ms
  • reviews, product

CLEAN är en parabenfri doftserie inspirerad av doften av renhet och tvål, som när du precis har gått ut ur badet - fräsch, ren och inbjudande! Alla produkter är baserade på färska, rena ingredienser av högsta kvalitet. Varje doft fångar minnet av de enkla livsglädjen och är därför helt unik i både doft och namn. CLEAN är 100% fri från paraben, utan sulfater, konstgjorda färgämnen, mineraloljor och animaliska ingredienser. Ej testad på djur.