Floral Recovery Calming Mask Lugnande nattmask med C-vitamin Floral Recovery Calming Mask Lugnande nattmask med C-vitamin

Floral Recovery Calming Mask är en ansiktsmask som är kliniskt bevisad att den lugnar tecken på k ... Ta reda på mer
 (0)
Floral Recovery Calming Mask - Lugnande nattmask med C-vitamin
849,00 KR

1 SEK = 1 poäng. 1800 poäng = Välj en exklusiv gåva

580488
GOOD FOR
 • tab description Beskrivning

  Certified organic - Vegan Certified organic - Vegan

  Floral Recovery Calming Mask är en ansiktsmask som är kliniskt bevisad att den lugnar tecken på känslighet - som rodnad, ojämn ton och grov textur - för en jämn hy.

  Den här masken är utformad för känslig hud och kan användas på två olika sätt. Du kan låta den sitta på i 5 till 10 minuter under dagen eller på natten för optimalt resultat. Nattmasken innehåller blomsterextrakt - passionsblomma, majblomma, körsbärsblomma och pion - för att lugna och minska rodnad på känslig hud. Dessutom innehåller den C-vitamin och squalane för att omsluta, ljusa upp och jämna ut huden.

  Passar alla hudtyper, även de mest känsliga. Den kan användas dagligen, både morgon och kväll, och är lämplig för män och kvinnor.

  Fördelar
  - Lugnar känslig hud genom att reducera synlig rodnad, ojämn hudton och grov textur
  - Blommesextrakt (passionsblomma, majblomma, körsbärsblomma och pion) lugnar huden
  - C-vitamin lyser upp huden
  - Squalane jämnar ut hudens struktur
  - Lämnar huden jämnt tonad
  - Dematologiskt testad

  GOOD FOR YOU
  Formlerna innehåller minst 90% ingredienser av naturligt ursprung

  GOOD FOR A BETTER PLANET
  Ekodesignade förpackningar och/eller framställt av hållbara ingredienser

 • tab tips Användning
  Applicera ett jämnt lager i ansiktet och låt verka över natten.
  Tips: För omedelbar lindring, applicera och låt verka i 5-10 minuter.
 • tab ingredients Ingredienser
  AQUA (EAU), GLYCERINE, SQUALANE, HUILE DE GRAINE DE CAMELIA, ALCOOL CETOSTEARYLIQUE, PROPANEDIOL, 1,2 HEXANEDIOL, ASCORBYL GLUCOSIDE, HUILE DE GRAINE DE PASSIFLORE, EAU DE FLEUR DE BLEUET, EXTRAIT DE FLEUR DE CERISIER AIGRE, EXTRAIT DE RACINE DE PIVOINE ARBUSTIVE, ACETATE DE TOCOPHEROL, TOCOPHEROL, COCO-GLYCERIDES HYDROGENES, GLUCOSIDE CETEARYLIQUE, ALCOOL CETYLIQUE, ALCOOL STEARYLIQUE, SODIUM STEAROYL GLUTAMATE, BETAÏNE, HYDROXYDE DE SODIUM, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, POLYACRYLATE CROSSPOLYMER-6, BUTYLENE GLYCOL, PARFUM (FRAGRANCE), HYALURONATE DE SODIUM, GLUCOSE, CHLORPHENESINE, BENZOATE DE SODIUM, SORBATE DE POTASSIUM <15999>

  Denna förteckning över ingredienser kan ändras. Se förpackningen för den köpta produkten.
 • Recensioner
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 3ms
  • reviews, product

Fresh, en berättelse som börjar i Boston, i början av 90-talet. Grundarna var visionärer och passionerade för naturens fördelar på vårt sätt att leva och det var på den vägen Fresh föddes. De var även pionjärer inom användningen av naturliga ingredienser i skönhetsvärlden, så som socker och soja. Varje produkt förvånar med sin läckra konsistens, den härliga känslan av att använda produkten och dess effektivitet. Ett generöst, autentiskt varumärke som känns bra att använda!