Black Tea Advanced Age Renewal Cream Black Tea Ceramide Anti-Aging Moisturizer Black Tea Advanced Age Renewal Cream Black Tea Ceramide Anti-Aging Moisturizer

ETT NATURLIGT ANTI-AGING-ALTERNATIV, LIKA KRAFTFULLT SOM RETINOL Black Tea Age Renewal Cream är den ... Ta reda på mer
0 Meddelande
Black Tea Advanced Age Renewal Cream - Black Tea Ceramide Anti-Aging Moisturizer

Red dot

Denna produkt är exkluderad från alla rabatter, erbjudanden och kampanjer

1.229,00 KR

1 SEK = 1 poäng. 1800 poäng = Välj en exklusiv gåva

646341
 • tab description Beskrivning

  ETT NATURLIGT ANTI-AGING-ALTERNATIV, LIKA KRAFTFULLT SOM RETINOL

  Black Tea Age Renewal Cream är den nya hudkräm med anti-aging-effekt och bevisad retinolliknande prestanda* med BT MatrixTM för 7x mindre rynkor, 5x synligt fastare hud och 4x mer lyster**.
  Denna anti-aging-fuktkräm består av 98 % ingredienser av naturligt ursprung***, denna högpresterande ansiktskräm arbetar för att synbart minska förekomsten av djupa rynkor samtidigt som den förbättrar hudens fasthet och lyster. Dess kraft kommer från BT MatrixTM, en retinolliknande blandning* som har bevisats hjälpa till att stödja förlorad hudstruktur på grund av en naturlig minskning av kollagen, och som är skonsam nog för känslig hud.

  Anti-ageing-hudvård från Fresh passar alla hudtyper: torr hy, fet hy, blandhy, känslig hy, uttorkad hy...

  Fresh hudvårdsrutin : Rengör ansiktet med vår milda Soy Face Cleanser. Applicera några droppar av vårt universella Tea Elixir-serum uppföljning av Black Tea Age Renewal Cream. Komplettera anti-aging-rutinen med vår Black Tea Eye Concentrate ögonkräm.

  *Ex vivo-studier utförda på BT MatrixTM: analys av effekten på uppkomsten av rynkor och hudens fasthet. Denna produkt innehåller inte retinol.**observerade resultat, självbedömning genom poäng, 29 försökspersoner, resultat jämförda från första applicering till efter 8 veckor ***beräkningen är baserad på den globalt erkända ISO-standarden 16128, inklusive vatten. Den återstående procentandelen bidrar till att optimera fomulans övergripande kvalitet och sensoriska textur

 • tab tips Användning
  hur man använder Black Tea Age Renewal Cream - Hudvård: Black Tea Ceramide Anti-Aging Moisturizer ?
  Applicera på ansikte och hals dagligen, morgon och natt.

  Fresh hudvårdsrutin: 1. Fukta huden Soy Face Cleanser och massera över ansikte och ögon, skölj sedan.
  2. Fördela några droppar Tea Elixir i handflatan och tryck på huden för att aktivera serumet. Applicera dagligen på ansikte och hals, morgon och kväll.
  3. Fortsätta med Black Tea Age Renewal Cream.
  4. Applicera anti-aging-krämen Black Tea Eye Concentrate med svart te-kräm morgon och kväll på det rengjorda ögonområdet.
 • tab test result Testresultat
  NYHET : Black Tea Age Renewal Cream : Anti-aging-fuktkräm med svart te

  • 7x synbart mindre rynkor efter 8 veckor*
  • 5x synbart fastare hud efter 8 veckor*
  • 4x mer lyster efter 8 veckor*
  • -31 % minskat utseende av djupa rynkor efter 4 veckor**
  • +64 % synbart fastare hud efter 4 veckor**
  • +61 % ökad lyster efter 4 veckor**
  • +154 % hudförbättring på bara en användning***

  *observerade resultat, självbedömning genom poäng, 29 försökspersoner, resultat jämförda från första applicering till efter 8 veckor
  **observerade resultat, självbedömning genom poäng, 30 försökspersoner, 4 veckor
  ***instrumentellt test, 32 personer
 • tab composition Formula
  BT MatrixTM är en retinolliknande blandning* av antioxidantrikt svart te och rambutanbladextrakt som synbart minskar rynkor samtidigt som den hjälper till att förbättra hudens fasthet och elasticitet. Den verkar för att stödja förlorad hudstruktur på grund av en naturlig minskning av kollagen.
  Ceramide NP är en hudefterliknande lipid framställd med hjälp av bioteknik som hjälper till att stärka hudbarriären, förhindra torrhet och uttorkning.
  Jättegalangarot är ett utjämnande bladextrakt som förbättrar hudens struktur och lyster genom att hjälpa till att stödja epidermis struktur.
  Skvalan hjälper till att skydda huden och minskar risken för torrhet.

  *Ex vivo-studier utförda på BT MatrixTM: analys av effekten på uppkomsten av rynkor och hudens fasthet. Denna produkt innehåller inte retinol.
 • tab more info Mer information
  NYHET : Black Tea Age Renewal Cream - Anti-aging-fuktkräm med svart te
  • NYHET : BT MatrixTM är en retinolliknande blandning* av antioxidantrikt svart te och rambutanbladextrakt som synbart minskar rynkor samtidigt som den hjälper till att förbättra hudens fasthet och elasticitet. Den verkar för att stödja förlorad hudstruktur på grund av en naturlig minskning av kollagen.
  • NYHET : Ceramide NP är en hudefterliknande lipid framställd med hjälp av bioteknik som hjälper till att stärka hudbarriären, förhindra torrhet och uttorkning.
  • NYHET : Jättegalangarot är ett utjämnande bladextrakt som förbättrar hudens struktur och lyster genom att hjälpa till att stödja epidermis struktur.
  • NYHET : Skvalan hjälper till att skydda huden och minskar risken för torrhet.
  • NYHET : Minskar synbart djupa rynkor
  • NYHET : Förbättrar synbart hudens fasthet
  • NYHET : Ökar hudens lyster

  *Ex vivo-studier utförda på BT MatrixTM: analys av effekten på uppkomsten av rynkor och hudens fasthet. Denna produkt innehåller inte retinol.
 • tab ingredients Ingredienser
  AQUA (WATER), GLYCERIN, PENTYLENE GLYCOL, COCOGLYCERIDES, SQUALANE, GLYCERYL STEARATE CITRATE, HYDROGENATED COCO-GLYCERIDES, JOJOBA ESTERS, PROPANEDIOL, POLYGLYCERIN-3, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, NEPHELIUM LAPPACEUM LEAF EXTRACT, ALPINIA SPECIOSA LEAF EXTRACT, TOCOPHEROL, TOCOPHERYL ACETATE, CERAMIDE NP, CARBOMER, ADENOSINE, HYDROXYACETOPHENONE, CHLORPHENESIN, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM POLYACRYLATE, MALTODEXTRIN, PARFUM (FRAGRANCE), LINALOOL, CITRONELLOL, GERANIOL
 • Recensioner
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 143ms
  • reviews, product

Fresh, en berättelse som börjar i Boston, i början av 90-talet. Grundarna var visionärer och passionerade för naturens fördelar på vårt sätt att leva och det var på den vägen Fresh föddes. De var även pionjärer inom användningen av naturliga ingredienser i skönhetsvärlden, så som socker och soja. Varje produkt förvånar med sin läckra konsistens, den härliga känslan av att använda produkten och dess effektivitet. Ett generöst, autentiskt varumärke som känns bra att använda!