Bath Therapy Invigorating Blend Medium Set BIOTHERM

Biotherm Bath Therapy Invigorating Ritual Medium Set är ett fantastiskt kroppsvårdssats som ... Ta reda på mer
 • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
 • CLOUD, getAggregateRating, 2ms
 • reviews, product
188,00 KR
Produktuppgifter

1 SEK = 1 poäng. 1800 poäng = Välj en exklusiv gåva

507450
 • tab description Detaljer

  Biotherm Bath Therapy Invigorating Ritual Medium Set är ett fantastiskt kroppsvårdssats som garanterar en vacker, enhetlig och välvårdad hud som strålar ut förnyad energi. Invigorating mix-serien är perfekt om du känner dig trött eller låg på energi eftersom den med uppfriskande ingefära och pepparmyntsdoft går in och ger energi - inte bara till huden utan också till sinnet. Skäm bort dig själv med denna härliga wellness-uppsättning som utan tvekan inte kommer att göra dig besviken.

  Inkluderar:

  - 1 st. Biotherm Bath Therapy Förstärkande blandning Body Cleansing Foam 200 ml
  - 1 st. Biotherm Bath Therapy förfriskande blandning Body Scrub Resstorlek 75 ml
  - 1 st. Biotherm Bath Therapy Förfriskande blandning Body Cream Resestorlek 75 ml
  Biotherm Bath Therapy Förfriskande Blend Body Cleansing Foam: är ett helt fantastiskt bodywash för kroppen, passande för alla hudtyper. En spaupplevelse som verkligen ger känslan av bortskämdhet och välbefinnande så snart produkten appliceras. Ett läcker silkeslen rengöringsskum ger en underbar upplevelse när du tvättar kroppen. Detta skum rengör och förnyar huden och berikas med en fräsch och lugnande doft.

  Biotherm Bath Therapy förfriskande blandning Body Scrub Travel Size: är en helt fantastisk skrubba för kroppen, lämplig för alla hudtyper. En spaupplevelse som verkligen ger känslan av bortskämdhet och välbefinnande så snart produkten appliceras. Denna kroppsskrubba tar bort döda hudceller och initierar cellförnyelse i huden, tack vare 2 naturliga ingredienser som är arganpulver och perlit. Huden lämnas silkeslen, vacker ljus och förnyad. Detta är en super trevlig resestorlek perfekt för på resa och på semester.

  Biotherm Bath Therapy Invigorating Blend Body Cream Travel Size: är en superfina grädde för kroppen, lämplig för alla hudtyper. En spaupplevelse som verkligen ger känslan av bortskämdhet och välbefinnande så snart produkten appliceras. En rik och fuktgivande kräm som håller huden fuktig och näras i upp till 48 timmar. Berikad med sheasmör och aprikoskärnolja. Kremen penetrerar snabbt huden utan att smörja.

 • tab ingredients Ingredienser
  Denna förteckning över ingredienser kan ändras. Se förpackningen för den köpta produkten.
 • Recensioner
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 3ms
  • reviews, product
Biotherm har varit en banbrytare inom hudbiologi i över 60 år. Vår avancerade hudvård verkar på djupet i optimal affinitet med huden, försörjd av ymnigheten i jordens vatten. Specialisten på bioteknik, Biotherm, blandar högverkande vattenbaserade ingredienser med texturer som behagar sinnena och gör huden synbart friskare, starkare och vackrare för varje dag. Låt huden återhämta sig på djupet med vattnets livskraft.