*Gäller t.o.m 1 augusti. Kan inte kombineras med andra erbjudanden.
Sök efter en produkt, ett varumärke ...

Beauty guide
Hair.


Återfukta, reparera, stylea: alla våra hårvårdstips för friskt och vackert hår!


Oavsett om du är född med rakt, vågigt, frissigt eller tunt hår finns det nuförtiden alla hjälpmedel att uppnå just ditt drömhår eller bevara och ta hand om dina naturliga lockar! Vi har sammanställt tips och rutiner som vi tror du kommer att gilla!


BÅNGSTYRIGA LOCKAR

Vet du hur lyckligt lottad du är att ha vågigt eller lockigt hår! Ja..förutom när dina lockar inte gör vad du vill att de ska göra ... Vi kan hjälpa dig med rutiner som använder lätta och näringsgivande texturer.

RENGÖR


Välj en skonsam rengörning att tvätta din hårbotten och ditt hår med så att dina lockar inte tyngs ned.

BEHANDLA


Balsam, hårprodukter du använder dagligen och hårmasker… Länge leve återupplivande och stärkande formler som verkar näringsgivande från rötterna till topparna! Säg hej till perfekta, silkeslena lockar! 

STYLEA


 

Hårstylingsprodukter i alla dess former oavsett om det är en mousse eller kräm! Vi har vad som krävs för att få ”the final touch” när det kommer till att definiera och hålla dina lockar på plats och motverka att ditt hår blir frissigt! 

NÅGOT EXTRA


Glöm inte att även ta hand om ditt hår när du torkar det och väljer dina hår-accessoarer! 

PLATT HÅR/SAKNAR VOLYM


Har du alltid drömt om volym och tjockt hår?Låt inte dina tunna hårstrån stoppa dig! Vi har produkterna som kan ta dig några steg närmare att uppnå den där lejonmanen! 

RENGÖR

Ett volym-schampo att tvätta ditt hår med och boosta dess densitet är en bra början! Det finns flera olika sätt att kontrollera talg-produktionen, stimulera din hårbotten och ge näring till dina hårfibrer! 

BEHANDLA


Det finns hårbehandlingar som är berikade med naturliga extrakt eller som är formulerade på vetenskapligt vis. Välj de som kommer att återuppliva ditt hår genom att göra det tjockare, lättare och friskare!

STYLEA

Pre-styling spray eller sprayer som ger ditt hår textur, styling mousse eller mist. Alla dessa hårprodukter kommer att hjälpa till att skapa volym! Hemligheten bakom detta? Alla innehåller ingredienser som gör ditt hår tjockare utan att tynga ned det!

NÅGOT EXTRA


Volympuder, torrschampo eller textursprayer…. Utforska våra andra lösningar för ge dig den där fantastiska volymen och fantastiska frisyren! 


FÄRGAT HÅR


Vill du testa att leva livet som blond, brunett eller röd-hårig? Exprimentera och välj den hårfärg du gillar bäst så länge du tar hand om ditt färgade hår och använder rätt hårvård!

RENGÖR


Det finns antioxidanta och skyddande formler att tvätta ditt hår med utan att riskera att tvätta ur din hårfärg. Om du vill undvika att ditt hår blir missfärgat, satsa på neutraliserande silverschampo som motverkar att blont hår blir gult.

BEHANDLA

Det här steget kommer att återuppliva ditt hår samtidigt som din hårfärg bevaras. Upptäck våra formler som är riktade mot att återuppbygga dina hårfibrer utan att skada din hårfärg. Vissa produkter innehåller även ingredienser som boostar ditt hårpigment! 

STYLEA


 

Det finns även skyddande serum eller temporär hårfärg, och glöm inte hårreperationsoljan! Det finns inget bättre än vackert färgat och blänkande hår!

NÅGOT EXTRA


Colour gloss eller gel, hårnyans-specific vård…. Glöm att ditt hår någonsin kommer att se tråkigt och livlöst ut! Använd dessa produkter för att få din hårfärg att vara längre!

SKADAT HÅR


Känns ditt hår för torrt eller för fett? Har det utsatts för yttre påfrestningar såsom miljöföroreningar och sol eller kanske du har färgbehandlat ditt hår lite för mycket? Då behöver du skonsam och lugnande hårvård!

RENGÖR

Bli av med alla orenheter på ett skonsamt sätt! Börja med schampot och välj formler som återfuktar och ger näring men även rengör ditt hår på djupet eller till och med exfolierar det! Det kommer att göra susen! 

BEHANDLA


Återfukta, reparera, förnya… Detta är ditt hår i behov av om det känns torrt och skört. Använd flitigt oljor, hårmasker och serums som kommer att stärka dina hårfibrer, minska frissigheten och reparera kluvna toppar! 

STYLEA


Var noga med att inte glömma att använda värmeskyddande produkter innan du fönar eller stylear ditt hår med olika verktyg! Torrschampo kan även användas för att ge din frisyr en liten boost!

NÅGOT EXTRA

Hårvård som du inte behöver skölja ur ( leave-in-treatments) och som stärker dina kluvna toppar, en borste som masserar din hårbotten och hjälper till att skonsamt trassla ur alla tovor? Det finns små knep som kan förändra din hårvård på bara några sekunder!