*Gäller t.o.m den 12 december på makeup. Kan inte kombineras med andra erbjudanden. Gäller ej Rare Beauty, The ordinary, Glowish by Huda Beauty & Selfless by Inkey List.
Sök efter en produkt, ett varumärke ...
Vi kan se du er i
global.country.long.us
Skift land og sprog
Ställ in dina preferenser för leverans och språk. Få tillgång till leveransvillkor och utbud för din valda plats. Din nuvarande varukorg kommer inte att sparas.

Beauty guide
Hair.


Återfukta, reparera, stylea: alla vĂ„ra hĂ„rvĂ„rdstips för friskt och vackert hĂ„r!


Oavsett om du Àr född med rakt, vÄgigt, frissigt eller tunt hÄr finns det nuförtiden alla hjÀlpmedel att uppnÄ just ditt drömhÄr eller bevara och ta hand om dina naturliga lockar! Vi har sammanstÀllt tips och rutiner som vi tror du kommer att gilla!


BÅNGSTYRIGA LOCKAR

Vet du hur lyckligt lottad du Àr att ha vÄgigt eller lockigt hÄr! Ja..förutom nÀr dina lockar inte gör vad du vill att de ska göra ... Vi kan hjÀlpa dig med rutiner som anvÀnder lÀtta och nÀringsgivande texturer.

RENGÖR


VÀlj en skonsam rengörning att tvÀtta din hÄrbotten och ditt hÄr med sÄ att dina lockar inte tyngs ned.

BEHANDLA


Balsam, hĂ„rprodukter du anvĂ€nder dagligen och hĂ„rmasker
 LĂ€nge leve Ă„terupplivande och stĂ€rkande formler som verkar nĂ€ringsgivande frĂ„n rötterna till topparna! SĂ€g hej till perfekta, silkeslena lockar! 

STYLEA


 

HĂ„rstylingsprodukter i alla dess former oavsett om det Ă€r en mousse eller krĂ€m! Vi har vad som krĂ€vs för att fĂ„ ”the final touch” nĂ€r det kommer till att definiera och hĂ„lla dina lockar pĂ„ plats och motverka att ditt hĂ„r blir frissigt! 

NÅGOT EXTRA


Glöm inte att Ă€ven ta hand om ditt hĂ„r nĂ€r du torkar det och vĂ€ljer dina hĂ„r-accessoarer! 

PLATT HÅR/SAKNAR VOLYM


Har du alltid drömt om volym och tjockt hĂ„r?LĂ„t inte dina tunna hĂ„rstrĂ„n stoppa dig! Vi har produkterna som kan ta dig nĂ„gra steg nĂ€rmare att uppnĂ„ den dĂ€r lejonmanen! 

RENGÖR

Ett volym-schampo att tvĂ€tta ditt hĂ„r med och boosta dess densitet Ă€r en bra början! Det finns flera olika sĂ€tt att kontrollera talg-produktionen, stimulera din hĂ„rbotten och ge nĂ€ring till dina hĂ„rfibrer! 

BEHANDLA


Det finns hÄrbehandlingar som Àr berikade med naturliga extrakt eller som Àr formulerade pÄ vetenskapligt vis. VÀlj de som kommer att Äteruppliva ditt hÄr genom att göra det tjockare, lÀttare och friskare!

STYLEA

Pre-styling spray eller sprayer som ger ditt hÄr textur, styling mousse eller mist. Alla dessa hÄrprodukter kommer att hjÀlpa till att skapa volym! Hemligheten bakom detta? Alla innehÄller ingredienser som gör ditt hÄr tjockare utan att tynga ned det!

NÅGOT EXTRA


Volympuder, torrschampo eller textursprayer
. Utforska vĂ„ra andra lösningar för ge dig den dĂ€r fantastiska volymen och fantastiska frisyren! 


FÄRGAT HÅR


Vill du testa att leva livet som blond, brunett eller röd-hÄrig? Exprimentera och vÀlj den hÄrfÀrg du gillar bÀst sÄ lÀnge du tar hand om ditt fÀrgade hÄr och anvÀnder rÀtt hÄrvÄrd!

RENGÖR


Det finns antioxidanta och skyddande formler att tvÀtta ditt hÄr med utan att riskera att tvÀtta ur din hÄrfÀrg. Om du vill undvika att ditt hÄr blir missfÀrgat, satsa pÄ neutraliserande silverschampo som motverkar att blont hÄr blir gult.

BEHANDLA

Det hĂ€r steget kommer att Ă„teruppliva ditt hĂ„r samtidigt som din hĂ„rfĂ€rg bevaras. UpptĂ€ck vĂ„ra formler som Ă€r riktade mot att Ă„teruppbygga dina hĂ„rfibrer utan att skada din hĂ„rfĂ€rg. Vissa produkter innehĂ„ller Ă€ven ingredienser som boostar ditt hĂ„rpigment! 

STYLEA


 

Det finns Àven skyddande serum eller temporÀr hÄrfÀrg, och glöm inte hÄrreperationsoljan! Det finns inget bÀttre Àn vackert fÀrgat och blÀnkande hÄr!

NÅGOT EXTRA


Colour gloss eller gel, hĂ„rnyans-specific vĂ„rd
. Glöm att ditt hĂ„r nĂ„gonsin kommer att se trĂ„kigt och livlöst ut! AnvĂ€nd dessa produkter för att fĂ„ din hĂ„rfĂ€rg att vara lĂ€ngre!

SKADAT HÅR


KÀnns ditt hÄr för torrt eller för fett? Har det utsatts för yttre pÄfrestningar sÄsom miljöföroreningar och sol eller kanske du har fÀrgbehandlat ditt hÄr lite för mycket? DÄ behöver du skonsam och lugnande hÄrvÄrd!

RENGÖR

Bli av med alla orenheter pĂ„ ett skonsamt sĂ€tt! Börja med schampot och vĂ€lj formler som Ă„terfuktar och ger nĂ€ring men Ă€ven rengör ditt hĂ„r pĂ„ djupet eller till och med exfolierar det! Det kommer att göra susen! 

BEHANDLA


Återfukta, reparera, förnya
 Detta Ă€r ditt hĂ„r i behov av om det kĂ€nns torrt och skört. AnvĂ€nd flitigt oljor, hĂ„rmasker och serums som kommer att stĂ€rka dina hĂ„rfibrer, minska frissigheten och reparera kluvna toppar! 

STYLEA


Var noga med att inte glömma att anvÀnda vÀrmeskyddande produkter innan du fönar eller stylear ditt hÄr med olika verktyg! Torrschampo kan Àven anvÀndas för att ge din frisyr en liten boost!

NÅGOT EXTRA

HÄrvÄrd som du inte behöver skölja ur ( leave-in-treatments) och som stÀrker dina kluvna toppar, en borste som masserar din hÄrbotten och hjÀlper till att skonsamt trassla ur alla tovor? Det finns smÄ knep som kan förÀndra din hÄrvÄrd pÄ bara nÄgra sekunder!