GÖR MER FÖR PORERNA. SE MER AV DIN HUD.

Med våra hett eftertraktade primers, en superbra settingspray och en NY heltäckande Pore Care-kollektion av porvänliga hudlösningar kan du vara lugn: Benefit är din bästa vän när det kommer till porvård!

UPPTÄCK

RENSA TILLTÄPPTA PORER:

POREfessional Get Unblocked är en lätt och silkeslen porrenande rengöringsolja för borttagning av makeup. Du ser tydligt hur den löser upp sminket så att det formligen smälter bort medan porerna öppnas och renas. Huden känns uppfräschad och spänstigare.

POREfessional Deep Retreat är en mjuk, krämig lermask som rengör och renar porerna för en glansfri, fräsch hy. Och det bästa av allt? Inget obehag i huden varken under eller efter applicering.

TYDLIGT REDUCERAD PORSTORLEK:

POREfessional Good Cleanup är en rengöringsmousse för rening av porerna. Den avlägsnar synlig smuts, hudtalg och orenheter, vilket får porerna ser mindre och renare ut.

POREfessional Tight’ N Toned är en porrenande AHA+PHA-tonermousse. Denna mousseformeln känns viktlös, absorberas snabbt och kan appliceras direkt med fingrarna. Porerna blir mindre synliga samtidigt som hyn ser slätare ut.

SLÄTA UT OJÄMN HUDSTRUKTUR:

POREfessional Speedy Smooth är en snabbverkande porutslätande mask för en blixtansiktsbehandling som bara tar 5 minuter. Den lätta gelformeln omvandlas till lera som tydligt renar porerna och hjälper till att släta ut ojämn hudstruktur.

POREfessional Smooth Sip är en fuktcrème med lätt och fräsch konsistens som slätar ut porstrukturen och befuktar huden. Den vattenbaserade formeln är en gelcrème som är lätt att applicera och håller huden fuktig i tolv timmar.

PORPRIMERS OCH SETTING SPRAY:

Gör din POREfect-rutin komplett med POREfessional-primers som du applicerar innan du sminkar dig. POREfessional är en franchise som omfattar primers och en settingspray, där samtliga produkter har utvecklats som en unik porbehandling och på så sätt möta kundens specifika skönhetsbehov.
1
/5

STEG 1. Rengöring
Använd POREfessional Get Unblocked för att ta bort makeup i kombination med POREfessional Good Cleanup för att avlägsna smuts, hudtalg och orenheter för en omsorgsfull dubbelverkande hudrening.

2
/5
STEG 2. Toner
Använd POREfessional Tight’ N Toned för att förfina porerna utseende.
3
/5
STEG 3. Återfuktning
Använd POREfessional Smooth Sip för att befukta huden och släta ut porernas utseende.
4
/5
STEG 4. Behandling
Lägg en POREfessional Deep Retreat-mask en gång i veckan för djuprengöring av porerna som ger dig en synligt finare hy. 
Du kan även använda POREfessional Speedy Smooth-masken varje dag för att få synligt förfinade porer och släta ut ojämna hudstrukturer. 
5
/5
STEG 5. Primerapplicering
Förbered huden för sminkning med POREfessional-primer.