San Fransisco, 1976. Tvillingarna Jean och Jane Ford lanserade Benefit med en ambition om att ge alla tjejer ett leende på läpparna. Deras filosofi? ”ett skratt är det bästa sminket!”. Deras galna idé? Att skapa roliga och innovativa produkter med snabba skönhetslösningar. Deras must-have? Ett unikt koncept där de på bara några få minuter förvandlar ögonbryn i de populära BrowBar Beauty Lounges.

BRYNMÄSTARE
BRYNMÄSTARE

Har du en dålig bryndag? Benefit är världens ledande ögonbrynsmärke och kan hjälpa dig oavsett brow-mergency. Upptäck Benefits BrowBars i våra butiker och nail’a ditt bryn-game med deras fantastiska brynkollektion!

BENEFIT BRYNSERVICE
BENEFIT BRYNSERVICE

Med en brynservice kan du få drömbrynen på bara några få minuter. Alla BrowBars är bemannade med våra duktiga brynexperter som kan hjälpa dig hitta de mest passande bryn för just dig.

HITTA DINA PERFEKTA BRYN VIRTUELLT!
HITTA DINA PERFEKTA BRYN VIRTUELLT!

Prova olika brynstyles virtuellt och lek med nya nyanser och former och inspireras till hur du enkelt kan få till dina drömbryn!

MASCARA
MASCARA

Benefit har något till alla lash-lovers... oavsett om du önskar extrem längd, massiv volym eller flirtigt, böjda fransar så har Benefit en mascara för varje frans.