Wooden Hair Paddle Børste Wooden Hair Paddle Børste

Professionell paddellborste med utökade borststrån för enkel utredning. Detta minskar den stress som ... Ta reda på mer
4.6  (712)
Wooden Hair Paddle - Børste
499,00 KR

1 SEK = 1 poäng. 1800 poäng = Välj en exklusiv gåva

251579

*Gäller till och med den 21 augusti. Rabatten dras från den billigaste produkten. Kan inte kombineras med andra erbjudanden. Gäller endast online. Gäller ej minis, Sisley eller Gisou.

*Gäller vid köp av hårvård för minst 400 kr och med koden HAIRCAREBOX. Gäller till och med den 21 augusti eller så långt lagret räcker. Kan inte kombineras med andra erbjudanden. Gäller inte Norge och Finland. Gäller inte Click & Collect. Visas den inte i din varukorg är den dessvärre slutsåld.

 • tab description Beskrivning

  Professionell paddellborste med utökade borststrån för enkel utredning. Detta minskar den stress som håret och hårbotten får utstå under hårtorkning och styling. Perfekt att använda när du fönar håret för att skapa en slät, rak hårstyling.

 • tab tips Användning
  Avedas paddelborste är utformad för utjämning och föning. Borsta vertikalt för att lossa håret och horisontellt för att räta ut det.

  Applicera en Aveda stylingprodukt i axellångt fuktigt hår och föna med den stora platta ytan för att platta ut håret.
 • tab ingredients Ingredienser
  Denna förteckning över ingredienser kan ändras. Se förpackningen för den köpta produkten.
 • Recensioner
  Se kundrecensioner
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 0ms
  • reviews, product

Vår mission på Aveda är att ta hand om världen vi lever i, alltifrån produkterna vi tillverkar till sättet som vi ger tillbaka till samhället. På Aveda, strävar vi efter att visa vägen som föregångare inom miljöhänsyn och ansvar för vår omvärld. Inte bara i skönhetsvärlden, utan för hela världen.