Yuza Super Serum Nutrishing Serum Yuza Super Serum Nutrishing Serum

På Erborian tror vi på superkrafterna i våra koreanska superingredienser så pass mycket att vi ... Ta reda på mer
0 Meddelande
Yuza Super Serum - Nutrishing Serum
559,00 KR

1 SEK = 1 poäng. 1800 poäng = Välj en exklusiv gåva

560416
 • tab description Beskrivning

  Certified organic - Vegan Certified organic - Vegan Certified organic - Vegan

  På Erborian tror vi på superkrafterna i våra koreanska superingredienser så pass mycket att vi gav dem en central roll i detta serum: deras extrakt representerar 80% av formeln.

  Berikad med C-vitamin, känt för sina antioxidantegenskaper, fungerar Yuza Super Serum som en slöja för din hud.
  Serumet är formulerat i en ultralätt konsistens som liknar färskpressad Yuz -juice, som ger näring och skyddar huden från att torka ut, samtidigt som den hjälper till att skydda huden mot yttre aggressioner.

  Dessutom innehåller formulan också ett prebiotikum, vars roll är att upprätthålla hudens ekosystem, för en återfuktad hud.

  GOOD FOR YOU
  Formlerna innehåller minst 90% ingredienser av naturligt ursprung

  GOOD FOR A BETTER PLANET
  Ekodesignade förpackningar och/eller framställt av hållbara ingredienser

  GOOD FOR VEGAN
  Veganska produkter, utan ingredienser av animaliskt ursprung

 • tab tips Användning
  Applicera i ansiktet morgon och kväll före din kräm.
  Vid första användning trycker du på pumpen flera gånger för att aktivera den. Eftersom konsistensen är flytande som en Yuzu-juice aktiverar du pumpen nära handen.
  På grund av den höga andelen ingredienser av naturligt ursprung kan färgen på formulan förändras med tiden. Detta påverkar inte produktens effektivitet eller kvalitet.
 • tab test result Testresultat
  Våra superingredienser har varit kända i århundraden i Korea och har redan bevisat sitt värde i våra formler... Trots detta ville vi ta en närmare titt på deras superkrafter! Resultaten har överträffat våra förväntningar.

  Vårt super serum har testats i Frankrike i 4 veckor och godkänts av en panel bestående av personer med normal till torr hud.

  Dess effektivitet testades kliniskt under en månad av en expert som fann en synlig förbättring av hudens näring(1). En bedrift för ett serum som inte lämnar någon fet hinna på huden!  (1)Klinisk bedömning av 34 försökspersoner under en månad

  "
 • tab composition Formula
  80% Yuzu-extrakt, 90% ingredienser av naturligt ursprung

  YUZU FRUKT EXTRAKT (Citrus Junos fruktextrakt): kända för sina fuktgivande och antioxidativa egenskaper, de innehåller Ceramide C24 som är känt för att stärka hudens barriärfunktion.

  YUZU WATER EXTRACTS (Citrus Junos Fruit Water): de erhålls genom ångdestillation av Yuzu-frukten och innehåller mineraler som är nödvändiga för hudens balans och återfuktning.

  Vitamin C (Ascorbyl Glucoside): känd för sina antioxidativa egenskaper.

  Inulin: en prebiotika som upprätthåller hudens balans.
 • tab ingredients Ingredienser
  CITRUS JUNOS FRUIT WATER , PROPANEDIOL , GLYCERIN , 1,2,HEXANEDIOL , METHYL GLUCETH,20 , BUTYLENE GLYCOL , INULIN , CITRUS JUNOS FRUIT EXTRACT , ASCORBYL GLUCOSIDE , AQUA/WATER , SODIUM CITRATE , OCTYLDODECETH,16 , HYDROXYETHYLCELLULOSE , CITRIC ACID , ETHYLHEXYLGLYCERIN , POLYSORBATE 60 , DISODIUM PHOSPHATE , SODIUM PHOSPHATE , PARFUM/FRAGRANCE , LIMONENE – LINALOOL

  Denna förteckning över ingredienser kan ändras. Se förpackningen för den köpta produkten.
 • Recensioner
  Se kundrecensioner
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 1ms
  • reviews, product

Skönhetsvarumärket « Erborian Herbes d’Orient » uppstod år 2007 i mötet mellan två kvinnliga experter på kosmetikens krävande område. Till Erborians kännetecken hör att företaget kombinerar kraften hos de koreanska texturerna och ingredienserna med fransk sinnlighet och know-how.