Prestige Tweezer Slanted Prestige Tweezer Slanted

Browgame Cosmetic Prestige Tweezers är professionellt precisa pincetter av högsta kvalité. Det ... Ta reda på mer
 (0)
Prestige Tweezer Slanted
 • tab description Beskrivning

  Browgame Cosmetic Prestige Tweezers är professionellt precisa pincetter av högsta kvalité. Det svenska inox-stålet är täckt av Titannitrid som i kombination med en precisionsvass spets gör det möjligt att plocka dina bryn med högsta möjliga precision under en lång tid framöver. Tillverkad av hållbart, svenskt rostfritt stål täckt av Titannitrid Producerad och slipad i Italien för optimal precision Vass nog för enskilda hårstrån Perfekt slipad för att inte skrapa huden Perfekt spänning i stålet för mjuk och kontrollerad plockning Designad att prestera som ny varje gång du använder den Behöver aldrig slipas

 • Recensioner
  Se kundrecensioner
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 109ms
  • reviews, product
"Under en kväll för några år sedan hörde jag min fru svära över sin pincett. Den klippte av, istället för att plocka hennes bryn.
Jag har jobbat inom skönhetsbranschen under hela mitt liv och jag gav henne ett löfte om att jag skulle komma tillbaka reda dagen därpå med en pincett som hon skulle vara nöjd över. En dag blev istället två år. Under dessa år insåg jag att pincetter är komplicerade produkter som kräver äkta hantverksskicklighet. Det hela slutade med att jag fick träffa på en italiensk specialist på pincetter, med över 40 års erfarenhet.
Efter ett par månader, men mina designidéer som tillämpades av denna mästerliga hantverkare, grundades Browgame."

JONAS LOBODA LINDQVIST - GRUNDARE AV BROWGAME COSMETICS