Patchouli Citrus Eau de Parfum THE 7 VIRTUES

Detta är inte en tråkig hippiedoft, utan en modern, sexig skapelse som krävde 25 versioner innan ... Ta reda på mer
 • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
 • CLOUD, getAggregateRating, 2ms
 • reviews, product
1.129,00 KR
Produktuppgifter

1 SEK = 1 poäng. 1800 poäng = Välj en exklusiv gåva

552883
ONLINE ONLY

*Köp för minst 1200 kr och få en gratis Sephora Box. Gäller endast online och så långt lagret räcker. Kan inte kombineras med andra erbjudanden och gäller ej Norge och Finland. Gäller ej Click & Collect. Om boxen inte visas i din varukorg är den dessvärre slutsåld.

 • tab description Detaljer

  Certified organic - Vegan Certified organic - Vegan

  Detta är inte en tråkig hippiedoft, utan en modern, sexig skapelse som krävde 25 versioner innan den perfekta doften hittades och är gjord med etisk, organisk patchouli eterisk olja från Rwanda.

  Denna doft innehåller aromaterapi av eterisk olja från Patchouli citrus som hjälper till att minska spänningar, stimulerar humöret och hjälper dig att hitta ditt zen.
  Parfymen är allergivänlig, innehåller ekologisk alkohol från sockerrör och innehåller 22% doftoljor för en långvarig naturlig doft.
  Utvecklad med ekologisk fair trade-patchouli från Rwanda som stöder ekonomiskt oberoende för över 150 bönder som överlevde folkmordet 1994. Patchouli-skörden ger änkor och vuxna föräldralösa deras ekonomiska frihet.

  Doftnoteringar:
  - Toppnoter: Patchouli citrus
  - Hjärttoner: Söt pion och rosgeranium
  - Basnoter: Sandelträ och bärnsten

  MAKE PARFUME NOT WAR är vårt mantra på The 7 Virtues
  Parfymerna är gjorda av naturliga, ekologiska och rättvisemässiga eteriska oljor som stödjer familjer i nationer som återuppbyggs efter krig och stridigheter. Vi tror att transparens är nyckeln. Du kan läsa varifrån doftoljorna kommer från och de helande fördelarna med aromaterapi vid varje.
  Alla ingredienser är Leaping-Bunny-certifierade, cruelty-free och veganska.

  GOOD FOR A BETTER PLANET
  Ekodesignade förpackningar och/eller framställt av hållbara ingredienser

  GOOD FOR VEGAN
  Veganska produkter, utan ingredienser av animaliskt ursprung

 • tab tips Användning
  De 7 Virtues peace parfymer är alla utformade för att kombineras med varandra så att du kan skapa din egen unika fredsparfym.
 • tab ingredients Ingredienser
  ALCOOL DE SUCRE DE CANNE BIOLOGIQUE DENATURE, POGOSTEMON CABLIN, EAU, ALCOOL DE BENZYLE, BENZOATE DE BENZYLE, CITRAL, CITRONELLOL, COUMARINE, EUGENOL, FARNESOL, GERANIOL, HYDROXYCITRONELLAL, LIMONENE, LINAOLLO, IONONES.

  Denna förteckning över ingredienser kan ändras. Se förpackningen för den köpta produkten.
 • Recensioner
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 1ms
  • reviews, product
The 7 Virtues är en social verksamhet som sedan står för rättvis handel och öppenhet. Varumärket handlar med naturliga, organiska eteriska oljor för att stödja lokala jordbrukare och samhällen. Deras parfymer är allergivänliga, formulerade med organisk sockerrörsalkohol och innehåller över 22% doftoljor för en långvarig naturlig doft. Dessutom lägger märket stor vikt vid de aromaterapeutiska och helande egenskaperna hos doftoljor. Alla formuleringar är crulety-free och veganska.