Infusion de Vanille Eau de Parfum Infusion de Vanille Eau de Parfum

Infusion de Vanille Eau de Parfum är mystisk och ljus och blandar en rökig vanilj med kontrasterande ... Ta reda på mer
0 Meddelande
Infusion de Vanille - Eau de Parfum

Red dot

Denna produkt är exkluderad från alla rabatter, erbjudanden och kampanjer

 • 100 ml
  1,509.00 KR
  1.509,00 KR / 100ml
1.509,00 KR

1 SEK = 1 poäng. 1800 poäng = Välj en exklusiv gåva

611399
 • tab description Beskrivning

  Infusion de Vanille Eau de Parfum är mystisk och ljus och blandar en rökig vanilj med kontrasterande toppnoter av strålande bergamott och sprudlande neroli och en bas av träig angelika. 

  Bärnstensfärgad och träig Infusion de Vanille är insvept i kollektionens nostalgiska lockdesign. En fyllig brun Saffiano-läderkeps för tankarna till infusionens rökiga vaniljnot.


  LES INFUSIONS DE PRADA

  Livfull och flyktig. Utsökt konstnärsskap. Les Infusions de Prada är ett subtilt uttryck för experiment och förnyelse. Dofterna har tagits fram av parfymmästaren Daniela Andrier i samarbete med Miuccia Prada och finns nu i en palett av ikoniska ingredienser som förhöjs till en helt ny, mångfacetterad upplevelse. Skarp och unik doft med nyanser som talar direkt till den ingrediens de framkallar. Doften är innesluten i en flaska som förkroppsligar Pradas koder: sofistikerad med en touch av fantasi, fulländad med en signaturkeps i Saffiano-läder. Les Infusions de Prada bryter av mot den klassiska doften och erbjuder en fräsch njutning i elegans som är förförisk med excentriska inslag.

 • tab ingredients Ingredienser
  Denna förteckning över ingredienser kan ändras. Se förpackningen för den köpta produkten.
 • tab olfactory Doftnoter

  DOFTFAMILJ: Blommig ambra, träig.

  NOTER: Bergamott, neroli, vanilj, angelikafrön.


 • Recensioner
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 127ms
  • reviews, product

Prada Parfums: Paradoxens poesi. Vid varje Prada-modevisning, föds motsättningen mellan känslor och reflektion, det kända och det okända, harmoni och det ovanliga. Varje Prada-parfym tillämpar samma metod, likt en alkemist, som konfronterar, kombinerar och omvandlar för att skapa en doft av samtida lyx.