Celestial Black Diamond Cream Celestial Black Diamond Cream

Den koncentrerade formeln använder svarta diamantpartiklar som hjälper de aktiva ingredienserna att ... Ta reda på mer
 (0)
Celestial Black Diamond - Cream
7.869,00 KR 4.721,40 KR

1 SEK = 1 poäng. 1800 poäng = Välj en exklusiv gåva

519436
OUTLET
- 40%

*Observera, att varor kan vara nedsatta på grund av utgångsdatum, lager, förpackning m.m.

 • tab description Beskrivning

  Den koncentrerade formeln använder svarta diamantpartiklar som hjälper de aktiva ingredienserna att tränga in i huden, vilket ger mer intensiva resultat.

  Celestial Black Diamond Cream skapar en optimal miljö för produktionen av kollagen och hyaluronsyra, förbättrar elasticitet, fyllighet,återfuktning, struktur och ton.
  Formeln innehåller NAC Y2 som ger antioxidantskydd.

  I kliniska prövningar sågs en statistiskt signifikant förbättring av de fina linjernas utseende och alla deltagare var överens om att deras hud var mjukare, smidigare och fastare och såg yngre och fräschare ut.
  Områden med hyperpigmentering behandlas med ljusare aktiva ingredienser, vilket minskar synligheten för mörka områden för en jämn hudton. Den rika formeln är perfekt för användning i extrema klimat och ger en skyddande, mjukgörande barriär och på natten återfuktar den torr eller uttorkad hud.

 • tab tips Användning
  Applicera på kvällen efter rengöring och toning av huden.

  Om den används tillsammans med andra 111SKIN-produkter, använd med 111SKIN Heavenly Black Diamond Serum.
 • tab ingredients Ingredienser
  AQUA / WATER / EAU, MYRISTATE D'ISOPROPYLE, HUILE DE PALME HYDROGÉNÉE, ALCOOL CÉTÉARYLIQUE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, STÉARATE DE GLYCÉROL, GLYCÉRINE, STÉARATE PEG-100, ALCOOL BENZYLIQUE, CETEARETH-25, HUILE DE RICIN HYDROGÉNÉE PEG-7, OXYDE DE ZINC, HUILE DE JOJOBA HYDROGÉNÉE, HYALURONATE DE SODIUM, EXTRAIT DE GRAINES DE AESCULUS HIPPOCASTANUM (MARRONIER D’INDE), SODIUM ASCORBYL PHOSPHATE, EXTRAIT DE RACINE DE GLYCYRRHIZA GLABRA (RÉGLISSE), HUILE DE NOYAU DE PRUNUS ARMENIACA (ABRICOT), POLYSORBATE 20, PALMITATE DE RÉTINYLE, TOCOPHÉROL, ACIDE LINOLÉIQUE, GOMME XANTHANNE, EXTRAIT DE CENTELLA ASIATICA, ACÉTYLCYSTÉINE, POUDRE DE DIAMANT, PARFUM.
 • Recensioner
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 119ms
  • reviews, product
111SKIN, av den världsberömda plastikkirurgen Harley Street, Dr Yannis Alexandrides, har snabbt blivit en favorit för hudvårdentusiaster för kändisar (från Priyanka Chopra till Margot Robbie), skönhetsredaktörer och expertkonsumenter. 111SKIN, formulerad som svar på verkliga kundproblem, är en blandning av kirurgisk kunskap, innovativa ingredienser och medicinskt inspirerade metoder.