Vi kan se du er i
global.country.long.us
Skift land og sprog
Ställ in dina preferenser för leverans och språk. Få tillgång till leveransvillkor och utbud för din valda plats. Din nuvarande varukorg kommer inte att sparas.
Ta bort

FAQ

Att förbereda huden för solen är viktigt för att säkerställa en jämn och långvarig solbränna. Här är en komplett skönhetsrutin för att förbereda din hud för sommaren:

- Exfoliera: Detta steg avlägsnar döda hudceller och gör huden mjukare, vilket bidrar till en jämnare solbränna.

- Skydda från början av sommaren: Så snart dagarna börjar bli varma ska du komma ihåg att smörja in dig med en solkräm som är anpassad efter din hudtyp och hudfärg för att skydda dig mot UV-strålarnas effekter. Undvik de fruktade solbrännorna genom att välja en solkräm med SPF 50 och återapplicera varannan timme och efter varje simtur. Se upp för artificiella solarier som inte förbereder huden för solexponering.

- Återfuktar: Oavsett om det är före eller efter solexponering är återfuktning och näring avgörande för att bevara hudens hydrolipidbarriär. Använd en fuktighetskräm för ansikte och kropp dagligen för en mer långvarig solbränna.

Brun utan sol produkter är perfekta för att få en naturlig solbränna utan att utsätta dig för solen, eller bara för att förbereda dig för soliga dagar. Här är en översikt över de olika texturer som finns tillgängliga:

- Krämer och lotioner: lätta att applicera, dessa produkter återfuktar också huden. De ger en gradvis och jämn solbränna.

- Mousses: Lätt och luftig, brun utan sol mousses som snabbt absorberas av huden utan att lämna en fet hinna. Denna textur är perfekt för dem som vill ha snabb applicering och omedelbar torkning, vilket ger ett naturligt och jämnt resultat.

- Sprayer: lätta att applicera, dessa erbjuder också fördelen att jämnt täcka även svåråtkomliga områden, såsom ryggen eller baksidan av benen.

- Serum: Brun utan sol serum är lämpliga för ansiktet och kombinerar hudvård med bruna egenskaper. Deras koncentrerade formler verkar skonsamt för att ge en progressiv solbränna samtidigt som de respekterar den känsliga huden i ansiktet, vilket gör dem lätta att införliva i din hudvårdsrutin dagtid.

Att välja rätt solskydd är viktigt för att få ett optimalt skydd mot effekterna av UV-strålar. Här är några tips som hjälper dig att hitta rätt produkt för just dig:

- Dubbelt UVA- och UVB-skydd: UVA-strålar är ansvariga för för tidigt åldrande av huden, medan UVB-strålar främst är ansvariga för solbränna. Ett bredspektrigt solskydd som täcker både UVA- och UVB-strålar är därför idealiskt för ett komplett solskydd.

- Välja rätt SPF (Sun Protection Factor): För ett effektivt skydd rekommenderar vi att du väljer en solskyddsprodukt med en SPF på 30 till 50+, vilket ger ett högt till mycket högt skydd, särskilt om du har ljus eller känslig hud. Valet av SPF beror främst på din hudtyp och hudfärg. De med mycket ljus hy (typ I och II) bör välja solskydd med en SPF på 50+, medan de med mörkare vit eller ljusbrun hy (typ III och IV) kan välja en SPF på 30-50. Personer med brun, mörkbrun eller svart hud (hudtyp V och VI) behöver fortfarande solskydd för att förhindra för tidigt hudåldrande och andra UV-skador, och då kan det räcka med en solskyddsfaktor på 30.

- Stick, spray eller kräm? De har alla sina unika fördelar. Solstiften är idealiska för riktad applicering på känsliga områden som ansikte, läppar eller öron. De är praktiska för touch-ups och lätta att bära med sig. Solsprayer ger en snabb och smidig applicering och är därför idealiska för att snabbt täcka stora delar av kroppen. Solkrämer, å andra sidan, ger en mer exakt applicering, är i allmänhet mer återfuktande och gör att du kan kontrollera den mängd du behöver för att få en heltäckande täckning.

Efter en dag på stranden, i bergen eller någon annan utomhusaktivitet i solen är det viktigt att ge huden näring med rätt produkter. Exponering för solen torkar ut huden, så det är viktigt att återfukta den med krämer, oljor eller lotioner som är rika på närande aktiva ingredienser som sheasmör, arganolja eller hyaluronsyra. Överväg också att välja produkter med lugnande ingredienser, som till exempel produkter med aloe vera. Använd sedan en mild rengöringsrutin och se till att undvika slipande skrubbar dagar efter långvarig solexponering.

After sun produkter är speciellt framtagna för att lugna, fräscha upp och återfukta huden efter solexponering. Många innehåller lugnande ingredienser som aloe vera eller panthenol. Återfuktande krämer, å andra sidan, upprätthåller hudens dagliga återfuktning men kanske inte erbjuder de lugnande fördelar som din hud kanske särskilt vill ha efter solexponering.

För en oförglömlig festivalupplevelse (och Instagrambilder), här är vår guide till att stråla på den stora dagen. Solskydd är avgörande: välj en produkt som är lätt att applicera, t.ex. en spray eller ett stift som är lätt att ta med i väskan, och glöm inte att återapplicera regelbundet. När det gäller smink, börja med en skyddande bas som gör sminket lättare att applicera och mer långvarigt. Mascaror, eyeliners, ögonskuggor, rouge... våga satsa på djärva, ljusa och färgglada looks. Festivaler är också ett perfekt tillfälle att ta ut svängarna med glittriga stickers och highlighters! Glöm inte att välja vattenfasta produkter eller produkter med lång hållbarhet för att förhindra att sminket smälter bort i värmen. Och slutligen, ha blotting wipes och en fickspegel nära till hands för snabba retuscher som håller din look fräsch hela dagen. Redo att visa upp din bästa festivallook?