Black Friday är den 27 november 2020 erbjuder vi dig tusentals produkter till riktiga kalaspriser på sephora.se och i alla våra butiker. Här är veckans erbjudande:

BLACK FRIDAY BEAUTY

Passa på att handla det där sminket som du drömt om, utan att drabbas av dåligt samvete! Njut av 7 dagar då du faktiskt tjänar pengar på att shoppa. Och så här nära jul är det ju ett gyllene tillfälle att inhandla fantastiska julklappar till finfina priser! Både lyxvarumärken och nya produkter omfattas av Black Fridays rabatter. Och du – rean kommer att fortsätta ända in på måndagen: då är det ju nämligen Cyber ​​Monday. Var smart och ta chansen att handla skönhetsprodukter till mellandagspriser inför julens alla glittrande fester!

BLACK FRIDAY MAKE UP: SMINK TILL FESTPRISER!

Vår Black Friday-rea rymmer så många fina erbjudanden att du kommer att behöva avsätta tid för att fylla varukorgen! Ett gott råd: ta ledigt om du kan på fredag den 27 november! Reans starkast lysande stjärnor kommer definitivt att vara ögonmakeup-paletterna. För att inte tala om allt du behöver för en fantastisk hy: primer och makeup-fixering, concealer, foundation, puder, rouge och highlighter. Vi kommer även att erbjuda en massa minipriser på verktygen som krävs för att fixa ögonbrynen, liksom på läppstift och gloss. Vi lovar: ingen sann skönhetsälskare kommer att kunna motstå dessa toppenerbjudanden! Tillsammans med Sephora Collection kommer Fenty Beauty, KVD Vegan Beauty, Too Faced, Benefit, Make Up For Ever och många andra att erbjuda dig årets festligaste priser.