IRRESISTIBLE GIVENCHY

IRRESISTIBLE GIVENCHY Eau de parfum, doften som bestämt bjuder in dig att släppa taget.

En fruktig, blommig och träig doft full av kontraster, förstärkt av en lysande flaska med ett värdefullt kalejdoskopiskt utseende. Följ med i dansen mellan en ljuvlig ros och lysande blont trä, kombinerat med mousserande noter av päron och ambrette för ett koncentrat av charm och kvinnlighet.

Doften av en magnetisk kvinna som drar in oss i en befriande dans.

PROVA MIG

IRRESISTIBLE GIVENCHY EAU DE TOILETTE FRAICHE

En slående kontrast mellan frisk ros och livliga kryddor.

Irresistible Givenchy Eau de Toilette Fraiche, en doft för kvinnor som bjuder in dig att släppa loss din energi och uttrycka dig intensivt genom dans.

Den nya Irresistible Givenchy Eau de Toilette Fraiche är mousserande och beroendeframkallande, och väcker sinnena och fördubblar sin charm.

KÖP NU

IRRESISTIBLE GIVENCHY EAU DE TOILETTE

Du kan inte motstå IRRESISTIBLE GIVENCHY Eau de Toilette, som utstrålar femininitet och kombinerar en lätt fruktig ros med en muskulös, mjuk trädoft. Essential Rose LMR kombineras med en solig iris och toppas av de mousserande, syrliga noterna från en ovanlig svartvinbärsblomma. I basnoten ger Virginia cederträ, blandat med mjuk mysk, denna doft sin unika sensualitet. Denna fräscha och strålande Eau de Toilette bjuder in dig att komma i kontakt med andra.

KÖP NU 

FRÄSCH ROS OCH LIVLIGA KRYDDOR

Denna kryddiga, mustiga och blommiga doft för kvinnor skördas vid första ljuset i bergen i Isparta, Turkiet, på 1300 meters höjd och fångar den mousserande intensiteten hos en färsk ros genom en revolutionerande extraktionsprocess, som perfekt fångar doften av den nyklippta blomman.

I kombination med ljusa rosa bär och strålande mysk, lyser den olfaktoriska kraften i varje kronblad med fräschhet.

KÖP NU

#IRRESISTIBLEISYOU