vårda området under ögonen

Pixi har ett brett utbud av ögonprodukter som passar dina behov. Från fuktgivande och uppstramande till vitaliserande och upplyftande!

DetoxifEYE

DetoxifEYE
Dessa hydrogel-ögonplattor är utformade för att omedelbart avlägsna svullnader och återuppliva området under ögonen. Formulerade för att fräscha upp, återfukta och föryngra den känsliga huden under ögonen för effektiv behandling av ögonpåsar. Innehåller äkta guld, kokosnöt och gurka för att ge näring, stärka och lugna huden.

DetoxifEYE Serum

DetoxifEYE Serum
Detta koffeininblandade serum hjälper till att avlägsna svullnader och återfukta huden. Perfekt för att väcka och ge energi till det känsliga området runt ögonen.

FortifEYE

FortifEYE
Dessa hydrogel-ögonplåster tonar och lyfter huden och lämnar området under ögonen föryngrad och uppfriskad. Innehåller botaniskt kollagen för att stärka och jämna ut huden. Peptider stramar upp och tonar, medan koffein ger energi till området under ögonen.

Botanical Collagen Eye Serum

Botanical Collagen Eye Serum
Detta lätta ögonserum är formulerat för att föryngra och vitalisera det känsliga ögonområdet samtidigt som det hjälper till att bevara en ungdomlig hud.

produkter för ögonområdet

Good For

Good For