Vanilla Woods - Eau de Parfum Travel Spray

0 recensioner
Vanilla Woods - Eau de Parfum Travel Spray
409,00 KR (1)
Doftbeskrivning: En berusande parfym med en antydan av friskt päron, en stor roshjärtnot och en l ... Ta reda på mer
Red dot
Denna produkt är exkluderad från alla rabatter, erbjudanden och kampanjer

409,00 KR (1)
Good For

1 SEK = 1 poäng. 1800 poäng = Välj en exklusiv gåva

Handla nu, betala om 30 dagar

 • Klarna faktura

Säker betalning

 • visa
 • mastercard
666179
 • tab description Beskrivning

  Certified organic - Vegan

  Doftbeskrivning: En berusande parfym med en antydan av friskt päron, en stor roshjärtnot och en långvarig finish av ekologisk vanilj och gourmandkaramell genomsyrad av varm amber. Tillverkad med ekologisk, hållbar vanilj från Madagaskar som ger familjer rättvisa löner.


  Om doften: Vanilla Woods hjälper till att lindra stress, är lugnande och lugnar den överarbetade med sina aromaterapeutiska fördelar. Denna parfym är allergivänlig, genomsyrad av ekologisk sockerrörsalkohol och innehåller 22 % doftoljor för en långvarig naturlig doft.

  Om flaskan:
  MAKE PERFUME NOT WAR är vårt mantra på The 7 Virtues. Parfymerna tillverkas med naturliga, ekologiska och rättvisemärkta eteriska oljor som stödjer familjer i nationer som återuppbygger efter krig eller stridigheter. Vi anser att transparens är nyckeln, så synligt genom själva parfymen kan du läsa varifrån doftoljorna kommer och de aromaterapeutiska helande fördelarna med varje doftolja. Alla formuleringar är Leaping-Bunny-certifierade, cruelty free och veganska. Den här parfymen stöder lokal utbildning och hälsovård. Vår rättvisemärkta vanilj kommer från ett hållbart kooperativ som betalar familjer en rättvis lön.

  GOOD FOR VEGAN
  Veganska produkter, utan ingredienser av animaliskt ursprung

 • tab tips Användning
  Så här använder du den:
  Förslag på användning:
  - De 7 Virtues Peace-parfymerna är utformade för att kunna läggas i lager med varandra för att skapa din egen unika signatur Peace-parfym.
  - Spraya generöst på dina pulspunkter då doften intensifieras med din kroppsvärme.
  - För en mer långvarig naturlig doft, lägg på ett lager med vår parfymeolja med björnbärslilja.
  - Låt dessa dofter blanda sig med dina naturliga feromoner och gör dig redo för oändliga komplimanger.
  - Efter applicering, undvik att gnugga handlederna mot varandra eftersom detta bryter ner doften och gör att den försvinner snabbare.
  - Om du bär vår parfym på handlederna, se till att applicera den igen efter frekvent handtvätt eftersom detta kan tvätta bort doften.
  - Eftersom denna parfym innehåller ekologisk sockerrörsalkohol fungerar den också som ett desinfektionsmedel för att hålla din hud fräsch och ren. Återvinningsanvisningar: Asken är återvinningsbar och har erhållit FSC-certifiering. FSC-papper är tillverkat av träfiber från ansvarsfullt anskaffad träfiber, FSC är en viktig standard som krävs av The 7 Virtues i alla förpackningar för boxen.
 • tab olfactory Doftnoter
  Doftfamilj: Familj: Varm och kryddig familj
  Dofttyp: Varmt och sött gourmandskap
  Huvudnoter: Ros, vanilj, karamell
 • Recensioner
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 1ms
  • reviews, product
 • tab ingredients Ingredienser
  ORGANIC SUGAR CANE ALCOHOL, DENAT., VANILLA PLANIFOLIA, WATER, (ESSENTAIL OILS - VANILLA, ROSE BULGARIA, OAK
The 7 Virtues är en social verksamhet som sedan står för rättvis handel och öppenhet. Varumärket handlar med naturliga, organiska eteriska oljor för att stödja lokala jordbrukare och samhällen. Deras parfymer är allergivänliga, formulerade med organisk sockerrörsalkohol och innehåller över 22% doftoljor för en långvarig naturlig doft. Dessutom lägger märket stor vikt vid de aromaterapeutiska och helande egenskaperna hos doftoljor. Alla formuleringar är crulety-free och veganska.