Stainless Steel Facial Workout Set Stainless Steel Facial Workout Set

Denna ansiktsverktygsuppsättning innehåller vår senaste Cryo Stainless Steel Face Roller och Cryo ... Ta reda på mer
4 Meddelande
Stainless Steel - Facial Workout Set
849,00 KR

1 SEK = 1 poäng. 1800 poäng = Välj en exklusiv gåva

557278

*Gäller till och med den 2 oktober eller så långt lagret räcker och kan inte kombineras med andra erbjudanden. Gäller inte Norge och Finland. Gäller inte Click & Collect. Visas den inte i varukorgen är den dessvärre slutsåld.

 • tab description Beskrivning

  Denna ansiktsverktygsuppsättning innehåller vår senaste Cryo Stainless Steel Face Roller och Cryo Stainless Steel Heart Sculpty Gua Sha Tool. Den perfekta duon för att förbättra dina self-care och skönhetsrutiner.

 • tab tips Användning
  1. När du använder Cryo Stainless Steel Heart Sculpty Gua Sha Tool ska du börja med ett rent ansikte och förbereda huden med en ansiktsolja eller ett serum.

  2. Rulla din Cryo Stainless Steel Roller i mjuka, utåtriktade rörelser på ditt ansikte och din hals med hjälp av den stora rullen.
  Använd den mindre änden för områdena under ögonen och de mer känsliga, svåråtkomliga områdena.

  3. Massera försiktigt ditt ansikte och din hals i uppåt- och utåtriktade rörelser, börja från halsen och rör dig längs hakan, kinderna och mycket försiktigt runt ögonen.

  4. Gör varje sida av ansiktet separat och upprepa varje rörelse tre gånger på varje sida. Använd varje verktyg i 5-10 minuter dagligen för en strålande hud.
  Observera: På grund av naturliga formationer i stenarna är varje verktyg unikt och varierar i storlek och färg från den listade bilden.
 • tab ingredients Ingredienser
  Denna förteckning över ingredienser kan ändras. Se förpackningen för den köpta produkten.
 • Recensioner
  Se kundrecensioner
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 0ms
  • reviews, product

Skin Gym är ett innovativt skönhetsmärke som passar in i din aktiva livsstil och bygger på gamla skönhetstekniker för att tillhandahålla moderna skönhetsverktyg. Skippa nålarna och den dyra utrustningen och ta skönheten i dina egna händer, ett ansiktsverktyg i taget.