Sculpting Bronzer Brush 195 Sculpting Bronzer Brush 195

Vad det är: För alla Contour Queen's: Här är den perfekta borsten för att få den ultimata ... Ta reda på mer
4.9 8 Meddelande
Sculpting Bronzer - Brush 195

Red dot

Denna produkt är exkluderad från alla rabatter, erbjudanden och kampanjer

449,00 KR

1 SEK = 1 poäng. 1800 poäng = Välj en exklusiv gåva

469348
ONLINE ONLY
 • tab description Beskrivning

  Vad det är:
  För alla Contour Queen's: Här är den perfekta borsten för att få den ultimata skulpterade definitionen. Sculpting Bronzer Brush 195 har en specialdesignad form som är utformad för att plocka upp och lägga ut Sun Stalk'r Instant Warmth Bronzer. precis där du behöver den för att uppnå en smidig kontur.

  De silkeslena syntetiska borstarna är formade till en spets för kontrollerad placering av puder som passar perfekt i kinden och längs käklinjen och tinningarna. Och eftersom den är något platt på båda sidor får du total kontroll över din kontur: applicera puder med ena sidan, vänd sedan på den och sprid ut det med den andra.

  Svep över bronzer och blanda över de områden som du vill forma, som ihåliga kindben, käklinjen, tinningarna och sidorna av näsan.

  ARTISTRY PRO TIPS:
  Applicera bronzingpuder med ena sidan, vänd sedan och sprid ut det med den andra sidan.

  Fenty Beauty är 100 % cruelty free.

 • tab tips Användning
  Svep borsten över bronzern och arbeta in i de områden av ansiktet du vill skulptera, till exempel under kindbenen, käklinjen, vid tinningarna och sidan av näsan.
 • tab ingredients Ingredienser
  Denna förteckning över ingredienser kan ändras. Se förpackningen för den köpta produkten.
 • Recensioner
  Se kundrecensioner
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 0ms
  • reviews, product

Rihanna skapade Fenty Beauty "för att kvinnor överallt skulle inkluderas", med ett brett sortiment av hudtoner som traditionellt anses svåra att matcha och med formulas för alla hudtyper, speciellt universella nyanser. Hennes vision är framför allt att inspirera: "Makeup är till för att ha kul med. Det ska aldrig kännas som ett tvång. Det ska aldrig kännas som en uniform. Känn dig fri att chansa lite och att ta risker och våga göra något nytt eller annorlunda."