Salicylic Acid 2% Solution

0 recensioner
Salicylic Acid 2% Solution
Denna produkt är en vattenbaserad, exfolierande formula som är utformad för att avlägsna döda ... Ta reda på mer

109,00 KR (1)
Denna produkt är inte inkluderad i erbjudanden eller rabattkoder.

1 SEK = 1 poäng. 1800 poäng = Välj en exklusiv gåva

Handla nu, betala om 30 dagar

Säker betalning

 • visa
 • mastercard
617526
 • Beskrivning  Denna produkt är en vattenbaserad, exfolierande formula som är utformad för att avlägsna döda hudceller som kan bidra till täppta porer. Den är utformad för alla hudtyper, även de som är benägna att täppa till och få blemmor.

  Vegan : Produkter tillverkade med ingredienser med naturligt ursprung.

  Läs mer

 • Användning

 • Ingredienser

 • Beskrivning
 • Användning
 • IngredienserDenna produkt är en vattenbaserad, exfolierande formula som är utformad för att avlägsna döda hudceller som kan bidra till täppta porer. Den är utformad för alla hudtyper, även de som är benägna att täppa till och få blemmor.

Vegan : Produkter tillverkade med ingredienser med naturligt ursprung.

Applicera en gång dagligen på kvällen. Applicera en liten prick på önskat område eller applicera en liten mängd över hela ansiktet för allmän användning. Använd inte på känslig, fjällande eller skadad hud. Undvik ögonområdet och kontakt med ögonen.

AQUA (WATER), SACCHARIDE ISOMERATE, COCAMIDOPROPYL DIMETHYLAMINE, SALICYLIC ACID, HYDROXYETHYLCELLULOSE, POLYSORBATE 20, CITRIC ACID, SODIUM CITRATE, SODIUM HYDROXIDE, PHENOXYETHANOL, CHLORPHENESIN

Denna förteckning över ingredienser kan ändras. Se förpackningen för den köpta produkten.

Recensioner

Villkor för publicering av recensioner

The Ordinary är en serie produkter som är under ständig utveckling och framtagna för att sätta fokus på prissättning och ärlig kommunikation i hudvård. Varumärket skapades för att hylla integritet i sin mest ödmjuka och sanna form med ett löfte att vara banbrytande, inte i teknologierna de använder i serien, utan med sin ärlighet och integritet.