Resveratrol 3% + Ferulic Acid Serum Resveratrol 3% + Ferulic Acid Serum

Vattenfri formula med Högpotenta Antioxidanter Denna formula kombinerar mycket höga ... Ta reda på mer
0 Meddelande
Resveratrol 3% + Ferulic Acid - Serum
99,00 KR 79,20 KR

1 SEK = 1 poäng. 1800 poäng = Välj en exklusiv gåva

502452
GOOD FOR
- 20%

*Gäller till och med den 28 november och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

 • tab description Beskrivning

  Certified organic - Vegan

  Vattenfri formula med Högpotenta Antioxidanter

  Denna formula kombinerar mycket höga koncentrationer av två av de mest kraftfulla och viktiga antioxidanterna i hudvård: Resveratrol och Ferulinsyra. Resveratrol är en naturlig fenol som återfinns i flera växter. Vår rena källa är 100% utvunnen från växten Japansk Parkslide. Ferulinsyra är en fytokemisk antioxidant med hög potens, som naturligt återfinns i växtcellernas väggar. Hudvårdande produkter innehåller i allmänhet halter av Resveratrol och Ferulic Acid på mindre än 1% respektive 0,5%. I denna formula ingår båda ingredienserna i en halt på 3% vilket är en exceptionellt hög koncentration.

  Obs! Vatten kan försämra stabiliteten hos eventuella antioxidanter. Denna formel innehåller inte vatten, silikoner, oljor eller alkohol.

  GOOD FOR VEGAN
  Veganska produkter, utan ingredienser av animaliskt ursprung

 • tab tips Användning
  Applicera ensam eller efter vattenbaserade serum men före oljor eller tyngre krämer. Alternativt kan den blandas med andra produkter för att förbättra deras antioxidantkapacitet signifikant. Denna produkt kan blandas med Vitamin C suspensionen 23% + HA-sfärer 2% eller vitamin C suspensionen 30% i silikon för att bilda ett enastående antioxidantnätverk av Vitamin C, Ferulinsyra och Resveratrol
 • tab ingredients Ingredienser
  Propanediol, Resveratrol, Ferulic Acid.


  Denna förteckning över ingredienser kan ändras. Se förpackningen för den köpta produkten.

 • Recensioner
  Se kundrecensioner
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 1ms
  • reviews, product

The Ordinary är en serie produkter som är under ständig utveckling och framtagna för att sätta fokus på prissättning och ärlig kommunikation i hudvård. Varumärket skapades för att hylla integritet i sin mest ödmjuka och sanna form med ett löfte att vara banbrytande, inte i teknologierna de använder i serien, utan med sin ärlighet och integritet.