GUERL

PARURE GOLD SKIN BRUSH Foundation brush PARURE GOLD SKIN BRUSH Foundation brush

Kabukiborsten kombinerar perfekt den utjämnande kraften hos en borste, den naturliga finishen hos en ... Ta reda på mer
0 Meddelande
PARURE GOLD SKIN BRUSH - Foundation brush

Red dot

Denna produkt är exkluderad från alla rabatter, erbjudanden och kampanjer

Foundation brush

679,00 KR

1 SEK = 1 poäng. 1800 poäng = Välj en exklusiv gåva

634040
 • tab description Beskrivning

  Kabukiborsten kombinerar perfekt den utjämnande kraften hos en borste, den naturliga finishen hos en svamp och den masserande kraften hos ett hudvårdsverktyg.
  På grund av sin mycket höga densitet gör denna nya borste appliceringstekniken enklare, vilket underlättar ett exakt men ändå intuitivt tillvägagångssätt. Dess korta handtag gör att handen kan placeras nära applikationsområdet för smink, för större kontroll.

  Resultatet är exakt, luftigt och extremt fint.

  Dess högkvalitativa syntetiska korta strån smeker försiktigt ansiktet. Lika effektiv som den är etisk, har borsten ett handtag i mahogny färgat satängträ, som bär FSC WOOD-märkningen och har tagits fram på ett ansvarsfullt sätt. Dess guldhylsa präglad med Guerlain-logotypen gör den till ett ikoniskt skönhetsobjekt. Skyddad i en sammetspåse kan den bäras överallt. Ett ovärderligt dagligt verktyg, detta viktiga tillbehör är förfinat in i minsta detalj.

 • tab tips Användning
  Tack vare sina kompakta korta strån gör Parure Gold kabuki borsten applikationen enklare. Applicera foundation direkt på borsten, jobba sedan i små cirkulerande rörelser med start från mitten utav ansiktet och jobba sedan utåt. Resultatet blir precist, luftigt och förfinat.
 • tab ingredients Ingredienser
  Denna förteckning över ingredienser kan ändras. Se förpackningen för den köpta produkten.
 • Recensioner
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 0ms
  • reviews, product

Guerlain utforskar, Guerlain innoverar och Guerlain sublimerar, allt sedan 1828. Vågade kreatörer, mytiska kreationer, kunnande som förfinats och gått i arv. Skönhetskulten är märkets signum. Dag efter dag arbetar Guerlain för att framhäva kvinnor, alla kvinnor. Löftet om lustfylld och strålande skönhet och en filosofi inkarnerad på en plats: Maison Guerlain på Champs-Elysées nr. 68.