Only The Brave Tattoo Eau de Toilette Only The Brave Tattoo Eau de Toilette

Välj din doft som du väljer en tatuering: för livet. Det är budskapet bakom Only the Brave Tattoo ... Ta reda på mer
4.8  (30)
Only The Brave Tattoo - Eau de Toilette
739,00 KR

1 SEK = 1 poäng. 1800 poäng = Välj en exklusiv gåva

243635
 • tab description Beskrivning

  Välj din doft som du väljer en tatuering: för livet. Det är budskapet bakom Only the Brave Tattoo eau de toilette för män från DIESEL. Den är kraftfull och förtrollande och tar sig in i huden som bläck från en tatuering. Dess ovanliga ackord utvecklas med tiden för att skapa en parfym som passar dig och speglar din unika identitet. Varje tatuering är annorlunda, precis som varje person som bär Only the Brave Tattoo på sitt eget sätt.

  De originella och mystiska essenserna i denna träiga doft klamrar sig fast vid huden som ett ultimat åtagande. De syrliga, fruktiga ackorden från Granny Smith-äpplen förstärks av de berusande noterna av tobak från vattenhus och bärnstensskog. Denna djärva och kraftfulla kombination är en inbjudan till självsäker sensualitet. Dess doftintensitet uttrycker sig som du uttrycker dina övertygelser: högt och stolt, med mod och beslutsamhet. Mannen som bär DIESEL:s Only the Brave Tattoo är säker på sig själv och sin identitet, och han har en rebellisk ådra som han visar genom sitt val av doft. De olika sidorna av hans komplexa natur kommer alla till uttryck på sitt eget sätt.

  Flaskan för detta kraftfulla uttryck för maskulinitet återspeglar den rika, virila karaktären hos Only the Brave Tattoo by DIESEL. Den slutna knytnäven utstrålar all den uthållighet och styrka som finns i dess ackord. Namnet på eau de toilette svävar över den svarta flaskan, som rökstrimmor från en vattenpipa. Dess sexiga rocklook med DIESEL-ringen på framsidan gör den dekorativ i sig själv, så den kan ställas ut som du vill i badrummet. Du kan spraya det på dina kläder för att göra dem till dina egna. Det räcker med en enda spray för att få en långvarig doft. Dess sofistikerade och beroendeframkallande elegans passar till alla årstider och passar dig året runt. Doften är fascinerande och oemotståndligt förförisk.

 • tab tips Användning
  Rekommenderad användning:
  Doften förstärks av värmen från din egen kropp. Applicera i knä- och armbågsveck för en längre och starkare doft.
  - Efter applicering, undvik att gnugga eller dutta på huden. Detta bryter ner doften, vilket gör att den försvinner snabbare.
  - Om du föredrar att placera doften på handlederna, se till att du applicerar den igen efter frekvent handtvätt, eftersom detta tenderar att tvätta bort doften.
  - De flesta parfymer kan hålla sig fräscha i 12 månader. Parfymer som är mer än ett år gamla förlorar en del av sin ursprungliga doft med tiden.

  Eau de Toilette eller Eau de Parfum?:


  Skillnaden ligger i mängden parfymolja. Eau De Toilette innehåller fem till nio procent, medan Eau De Parfum innehåller mer, vanligtvis åtta till 14 procent. Eau de Parfum håller därför längre och doftar mer intensivt.
 • tab ingredients Ingredienser
  ALCOHOL,AQUA / WATER,PARFUM / FRAGRANCE,LIMONENE,ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE,COUMARIN,LINALOOL,BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE,ETHYLHEXYL SALICYLATE,BHT,CITRAL,ISOEUGENOL  Denna förteckning över ingredienser kan ändras. Se förpackningen för den köpta produkten.
 • tab olfactory Doftnoter
  Toppnot : Granny Smith äpple ackord
  Bottom note : Amber trees
  Heart note : Hookah tobacco
 • Recensioner
  Se kundrecensioner
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 1ms
  • reviews, product

Diesel hyllar livet och att det ska levas till det yttersta och alla känslor som medföljer. Diesel är till för risktagare och rebeller som lever varje dag som om det vore den sista. Diesels parfymer har karaktär, är utmanande och förföriska. Diesel parfymer är mångfacetterade - och okonventionella.