Norvina® False Lashes Norvina® False Lashes

Falska fransar i hög kvalitet som är lätta att använda och bekväma att bära. - Dessa h ... Ta reda på mer
0 Meddelande
Norvina® - False Lashes

Red dot

Denna produkt är exkluderad från alla rabatter, erbjudanden och kampanjer

169,00 KR 101,40 KR

1 SEK = 1 poäng. 1800 poäng = Välj en exklusiv gåva

512364
- 40%

*Observera, att varor kan vara nedsatta på grund av utgångsdatum, lager, förpackning m.m.

 • tab description Beskrivning

  Falska fransar i hög kvalitet som är lätta att använda och bekväma att bära.

  - Dessa högkvalitativa fransar ger maximal effekt.
  - De är lätta att applicera och lägger till volym, längd och tjocklek.
  - Belnder lätt ihop med din naturliga franslina.
  - Vegan och finns i återvinningsbar förpackning.

 • tab tips Användning
  Applicera fransarna: lägg en liten mängd lim på en metallplatta. Låt limmet bli klibbigt (ca 1 minut). Doppa sedan svansen på en pincett i limmet och applicera limmet på bandet av dina lösögonfransar med kontroll. Vänta ytterligare 30 sekunder. Håll de lösögonfransarna i mitten och tryck försiktigt på de falska fransarna på mitten av den övre fransraden. Tryck sedan ner de yttre kanterna av tejpen på din franslinje. Låt de lösögonfransarna torka på plats. För en mer sömlös franslook, säkra din applicering genom att försiktigt klämma ihop fransremsan och din franslinje.

  Ta bort dina lösögonfransar: Använd fingrarna för att försiktigt dra tejpen på dina lösögonfransar, börja från det yttre hörnet och rör dig mot mitten av ansiktet. Var försiktig så att du inte drar i lösfransarna för att undvika att de går sönder. Undvik att röra dina naturliga fransar.

  Rengör dina lösögonfransar: Rengör dina lösögonfransar omedelbart efter användning. Ta försiktigt bort limmet genom att massera fransremsan lätt med fingertoppen. För att ta bort överflödigt lim som kan finnas kvar på fransbandet, lägg först fransarna på en plan yta och använd sedan en ren bomullspinne doppad i en liten mängd micellärt vatten och torka försiktigt längs fransbandet. Om det finns lim kvar längs fransarna, använd en ren bomullspinne doppad i en liten mängd micellärt vatten och torka försiktigt för att ta bort det.

  BEVARING AV DINA LÖSFRANSAR: När du inte använder dina lösögonfransar ska du lägga tillbaka dem i förvaringsfodralet för att skydda dem och hjälpa dem att behålla sin rätta form. Detta hjälper också till att se till att dina lösögonfransar går smidigt på nästa gång du använder dem.

  Pro-tips: För att förlänga livslängden på dina lösögonfransar kan du applicera mascara på dina naturliga fransar innan du applicerar dina lösögonfransar för att förhindra att för mycket produkt hamnar på dina falska fransar.
 • tab ingredients Ingredienser
  Denna förteckning över ingredienser kan ändras. Se förpackningen för den köpta produkten.
 • Recensioner
  Se kundrecensioner
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 0ms
  • reviews, product

Det här märket är en riktig stöttepelare i makeupbranschen: det erbjuder skönhetsvärlden nya produktkategorier och revolutionära lösningar. Anastasia Beverly Hills är känt för sina perfekta formulor för väldefinierade ögonbryn, sina ögonkrämer och färgpaletter - samtliga skapade för att framhäva och försköna ansiktsdragen.