Multi-Peptide Lash and Brow Serum Multi-Peptide Lash and Brow Serum

The Ordinary Multi-Peptide Lash and Brow Serum är ett koncentrerat, färglöst till blekgult, l ... Ta reda på mer
0 Meddelande
Multi-Peptide Lash and Brow Serum
169,00 KR

1 SEK = 1 poäng. 1800 poäng = Välj en exklusiv gåva

617323
GOOD FOR
 • tab description Beskrivning

  Certified organic - Vegan

  The Ordinary Multi-Peptide Lash and Brow Serum är ett koncentrerat, färglöst till blekgult, lättviktigt serum som är utformat för att främja utseendet av tjockare, fylligare och friskare fransar och bryn. Teknologierna i denna formula inkluderar SYMPEPTIDE XLASH® peptidkomplexet (med Myristoyl Pentapeptide-17), REDENSYL™-komplexet (med Larix Europaea Wood Extract och Camellia Sinensis Leaf Extract), CAPIXYL™ peptidkomplex (med acetyltetrapeptid-3 och Trifolium Pratense-extrakt), Widelash™ peptidkomplex (med biotinoyltripeptid-1), Anargy® peptidkomplex (oligopeptid-2 och glykoproteiner) och koffein med hög löslighet (0. 5 viktprocent nettokaffein) i en ultralätt bas.

  Varje teknologi i formuleringen är inriktad på en unik väg för att hjälpa till att stödja ett friskt hår. SYMPEPTIDE XLASH® och Anargy® hjälper till att förbättra utseendet på naturliga fransars tjocklek och täthet. Widelash™ och CAPIXYL används för att förbättra och förstärka volymen på fransar och bryn för en fylligare look. REDENSYL™ ger näring åt hår och hud, vilket ger ett friskare hår. Den totala koncentrationen av dessa tekniker i formeln är 23,5 viktprocent.

  GOOD FOR VEGAN
  Veganska produkter, utan ingredienser av animaliskt ursprung

 • tab tips Användning
  Efter att ha rengjort och torkat applikationsområdet, applicera ett tunt lager längs fransraden och ögonbrynen morgon och kväll.
 • tab ingredients Ingredienser
  AQUA, GLYCERIN, BUTYLENE GLYCOL, MYRISTOYL PENTAPEPTIDE-17, BIOTINOYL TRIPEPTIDE-1, OLIGOPEPTIDE-2, ACETYL TETRAPEPTIDE-3, CAFFEINE, PANTHENOL, ARGININE, GLYCINE, GLYCOPROTEINS, LARIX EUROPAEA WOOD EXTRACT, TRIFOLIUM PRATENSE FLOWER EXTRACT, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, DEXTRAN, MALTODEXTRIN, ZINC CHLORIDE, HYDROXYETHYLCELLULOSE, XANTHAN GUM, TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE, POLYSORBATE 20, SODIUM METABISULFITE, CAPRYLYL GLYCOL, 1,2-HEXANEDIOL, SODIUM BENZOATE, BENZOIC ACID, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PHENOXYETHANOL, CHLORPHENESIN.

  Denna förteckning över ingredienser kan ändras. Se förpackningen för den köpta produkten.
 • Recensioner
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 1ms
  • reviews, product

The Ordinary är en serie produkter som är under ständig utveckling och framtagna för att sätta fokus på prissättning och ärlig kommunikation i hudvård. Varumärket skapades för att hylla integritet i sin mest ödmjuka och sanna form med ett löfte att vara banbrytande, inte i teknologierna de använder i serien, utan med sin ärlighet och integritet.