Lady Million - Deodorant

0 recensioner
Lady Million - Deodorant
Lady Million Deodorant Spray är en effektiv deodorant som omedelbart ger en känsla av välbefinnande ... Ta reda på mer

359,00 KR (1)
Lägsta pris : 429,00 KR (2)
Erbjudande

1 SEK = 1 poäng. 1800 poäng = Välj en exklusiv gåva

Handla nu, betala om 30 dagar

Säker betalning

 • visa
 • mastercard
204170
 • Beskrivning  Lady Million Deodorant Spray är en effektiv deodorant som omedelbart ger en känsla av välbefinnande och fräschör som varar hela dagen. Deodoranten har samma oemotståndliga och blommiga doft som resten av Lady Million-serien - en nektar av vita blommor som värms upp av sexig patchouli och mild honung. En oemotståndlig doft - en sann femme fatale.

  Vegan : Produkter tillverkade med ingredienser med naturligt ursprung.

  Läs mer

 • Ingredienser

 • Beskrivning
 • IngredienserLady Million Deodorant Spray är en effektiv deodorant som omedelbart ger en känsla av välbefinnande och fräschör som varar hela dagen. Deodoranten har samma oemotståndliga och blommiga doft som resten av Lady Million-serien - en nektar av vita blommor som värms upp av sexig patchouli och mild honung. En oemotståndlig doft - en sann femme fatale.

Vegan : Produkter tillverkade med ingredienser med naturligt ursprung.

ALCOHOL DENAT., AQUA (WATER), PARFUM (FRAGRANCE), ETHYLHEXYLGLYCERIN, LIMONENE, BENZYL SALICYLATE, LINALOOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, HYDROXYCITRONELLAL, HEXYL CINNAMAL, COUMARIN, CITRONELLOL, GERANIOL, CITRAL.

Denna förteckning över ingredienser kan ändras. Se förpackningen för den köpta produkten.

Recensioner

Villkor för publicering av recensioner

Paco Rabanne har alltid varit en banbrytare som aldrig upphör att experimentera med nya idéer inom mode. Hans unika stil har gjort honom till en visionär med att uppdatera världen inom mode och dofter. I likhet med hans haute couture-designer är också Paco Rabannes dofter sensuella, chockerande och nyskapande. Varje flaska vittnar om hans passion för parfymeri och hans vision av arkitektur, och förmedlar en känsla och talang som är unikt Paco.