Kiwi Seed Oil - Eye Cream

0 recensioner
Kiwi Seed Oil - Eye Cream
Hjälper till att släta ut fina linjer och rynkor med C-vitaminrik kiwiolja, som vetenskapligt ... Ta reda på mer

559,00 KR (1)
Clean at Sephora

1 SEK = 1 poäng. 1800 poäng = Välj en exklusiv gåva

Handla nu, betala om 30 dagar

Säker betalning

 • visa
 • mastercard
628903
 • Beskrivning  Hjälper till att släta ut fina linjer och rynkor med C-vitaminrik kiwiolja, som vetenskapligt bevisat stimulerar kollagen.
  Denna anti-aging ögonkräm är utsökt men ändå lätt och ger en svalkande, lugnande behandling för det känsliga ögonområdet. Rik på C-vitamin från den nyzeeländska superfrukten kiwi för att hjälpa till att återfukta huden under ögonen och mildra fina linjer. Den arbetar tillsammans med den revolutionerande antioxidanten Vinanza® Grape för att hjälpa till att rädda skadad vävnad i denna läckra men lätta ögonkräm. En uppfriskande sensorisk upplevelse.  Hudfördelar
  - En naturlig ögonkräm för att återfukta ögonpartiet.
  - Vinnare: Best Global Eye Cream 2011 (Harper's Bazaar Asia)
  - Vetenskapligt visat att det stimulerar kollagenet
  - Antioxidanter, inklusive C-vitamin, fräschar upp huden genom att hjälpa till att skydda mot miljögifter
  - Morotsfröolja och 100% ren avokadoolja återfuktar och hjälper till att mjuka upp fina linjer  Certifieringar
  - Certifierad vegansk hudvård  Förpackning
  - Återanvändbar glasburk. 100 % biologiskt nedbrytbar kartong från hållbara skogar.  Doft
  - Parfymfri.

  Vegan : Produkter tillverkade med ingredienser med naturligt ursprung.

  Läs mer

 • Användning

 • Mer information

 • Ingredienser

 • Beskrivning
 • Användning
 • Mer information
 • IngredienserHjälper till att släta ut fina linjer och rynkor med C-vitaminrik kiwiolja, som vetenskapligt bevisat stimulerar kollagen.
Denna anti-aging ögonkräm är utsökt men ändå lätt och ger en svalkande, lugnande behandling för det känsliga ögonområdet. Rik på C-vitamin från den nyzeeländska superfrukten kiwi för att hjälpa till att återfukta huden under ögonen och mildra fina linjer. Den arbetar tillsammans med den revolutionerande antioxidanten Vinanza® Grape för att hjälpa till att rädda skadad vävnad i denna läckra men lätta ögonkräm. En uppfriskande sensorisk upplevelse.Hudfördelar
- En naturlig ögonkräm för att återfukta ögonpartiet.
- Vinnare: Best Global Eye Cream 2011 (Harper's Bazaar Asia)
- Vetenskapligt visat att det stimulerar kollagenet
- Antioxidanter, inklusive C-vitamin, fräschar upp huden genom att hjälpa till att skydda mot miljögifter
- Morotsfröolja och 100% ren avokadoolja återfuktar och hjälper till att mjuka upp fina linjerCertifieringar
- Certifierad vegansk hudvårdFörpackning
- Återanvändbar glasburk. 100 % biologiskt nedbrytbar kartong från hållbara skogar.Doft
- Parfymfri.

Vegan : Produkter tillverkade med ingredienser med naturligt ursprung.

Denna dagliga ritual:
Den här ögonkrämen med C-vitamin är svalkande och lugnande och är idealisk när den appliceras vid soluppgång och solnedgång efter rengöring. Följ upp med Antipodes® Vanilla Pod Hydrating Day Cream på morgonen och Antipodes® Avocado Pear Nourishing Night Cream på kvällen.

Hur man använder:
Värm Antipodes® Kiwi Seed Oil Eye Cream mellan fingertopparna och stryk försiktigt denna fuktgivande ögonkräm på det känsliga området runt ögonen.Tip: Denna fuktgivande ögonkräm är tillräckligt mild för att kunna appliceras på alla områden där du vill behandla fina linjer.


Hudtyp
- Lämplig för de flesta hudförhållanden
- Särskilt lämplig för torr hud.

Vår gröna skönhetsetik
Antipodes® är ett Scientific Green Beauty™-företag från Nya Zeeland. Vi använder föroreningsfria, resultatinriktade naturliga ingredienser i vår prisbelönta, växtbaserade premium hudvård.

Våra ingredienser kommer från hållbara odlare. Våra högpresterande formuleringar testas genom vetenskapliga in vitro-studier och kliniska prövningar. Våra återanvändbara förpackningar är tryckta med 100 % ekobläck och våra produkter är giftfria.

Var du än befinner dig i världen kan du lyfta på locket på en Antipodes-produkt för att komma i kontakt med den nyzeeländska naturen.

AQUA (WATER), PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO PEAR) OIL, GLYCERINE, CETEARYL GLUCOSIDE, CETEARYL ALCOHOL, STEARIC ACID (VEGETABLE), GLYCERYL STEARATE, TOCOPHEROL (VITAMIN E), HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, DEHYDROACETIC ACID, BENZYL ALCOHOL, DAUCUS CAROTA (CARROT) SEED OIL, ACTINIDA CHINENSIS (KIWI) FRUIT SEED OIL, BORAGO OFFICINALIS (BORAGE) OIL, BISABOLOL, VITIS VINIFERA (VINANZA® GRAPE) SEED EXTRACT.

Recensioner

Villkor för publicering av recensioner

Med ingredienser från Nya Zeeland är Antipodes hudvård och sminkprodukter organiskt certifierade eller av naturligt ursprung. Kombinationen mellan natur och vetenskap gör att dessa vetenskapligt bevisade anti-aging bioaktiva hudvårdsprodukter bevarar hudens utstrålning och återfuktning. Avokadoolja är rik på näringsämnen, Manuka honung är berömd runt om i världen, kiwifröolja är rik på vitamin C ... Helt enkelt ett måste för miljömedvetna skönhetsentusiaster.