Jasmine Neroli Eau de Parfum THE 7 VIRTUES

En stämningsfull parfym som är fräsch men sexig med helande neroli och mjuk kaprifol. Utvecklad ... Ta reda på mer
 • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
 • CLOUD, getAggregateRating, 2ms
 • reviews, product
1.129,00 KR
Produktuppgifter

1 SEK = 1 poäng. 1800 poäng = Välj en exklusiv gåva

552879
NYHET
 • tab description Detaljer

  Certified organic - Vegan Certified organic - Vegan

  En stämningsfull parfym som är fräsch men sexig med helande neroli och mjuk kaprifol.
  Utvecklad med basnoter av labdanum och bärnsten, är detta en ny tolkning av den klassiska noten, och lika underbar som lugnande jasmin. Tillverkad med eterisk jasminolja från Indien.

  Jasmin Nerolis aromaterapi av eterisk olja hjälper till med meditation, övervinner frestelser och hjälper dig förbli positiv oavsett dina utmaningar. Denna parfym är allergivänlig, tillsatt med organisk sockerrörsalkohol och innehåller 22% doftoljor för en långvarig naturlig doft. Dessutom produceras jasminolja etiskt och stöder jordbruket i Indien ekonomiskt.

  MAKE PARFUME NOT WAR är vårt mantra på The 7 Virtues
  Parfymerna är gjorda av naturliga, ekologiska och rättvisemässiga eteriska oljor som stödjer familjer i nationer som återuppbyggs efter krig och stridigheter. Vi tror att transparens är nyckeln. Du kan läsa varifrån doftoljorna kommer från och de helande fördelarna med aromaterapi vid varje.
  Alla ingredienser är Leaping-Bunny-certifierade, cruelty-free och veganska.

  GOOD FOR A BETTER PLANET
  Ekodesignade förpackningar och/eller framställt av hållbara ingredienser

  GOOD FOR VEGAN
  Veganska produkter, utan ingredienser av animaliskt ursprung

 • tab tips Användning
  De 7 Virtues peace parfymer är alla utformade för att kombineras med varandra så att du kan skapa din egen unika fredsparfym.
 • tab ingredients Ingredienser
  ALCOOL DE SUCRE DE CANNE BIOLOGIQUE DENATURE, JASMINIUM GRANDIFLORUM, EAU, ALCOOL DE BENZYLE, BENZOATE DE BENZYLE, CINNAMATE DE BENZYLE, SALICYLATE DE BENZYLE, ALCOOL DE CINNAMYL, CITRAL, CITRONELLOL, COUMARINE, EUGENOL, FARNESOL, GERANIOL, CANNELLE HEXYL, HYDROXYCITRONELLAL, ISOEUGENOL, LILIAL TM, LIMONENE, LINALOOL, IONONES/

  Denna förteckning över ingredienser kan ändras. Se förpackningen för den köpta produkten.
 • Recensioner
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 1ms
  • reviews, product
The 7 Virtues är en social verksamhet som sedan står för rättvis handel och öppenhet. Varumärket handlar med naturliga, organiska eteriska oljor för att stödja lokala jordbrukare och samhällen. Deras parfymer är allergivänliga, formulerade med organisk sockerrörsalkohol och innehåller över 22% doftoljor för en långvarig naturlig doft. Dessutom lägger märket stor vikt vid de aromaterapeutiska och helande egenskaperna hos doftoljor. Alla formuleringar är crulety-free och veganska.